Τριήμερη επίσκεψη του γγΑ στην Κομοτηνή και τη Θεσσαλονίκη

Τριήμερη επίσκεψη του γγΑ στην Κομοτηνή και τη Θεσσαλονίκη

Ο γγΑ, Ιούλιος Συναδινός, παραβρέθηκε την Παρασκευή (19 Μαΐου) στην τελετή έναρξης του επετειακού 25ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, που διοργάνωσε το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Το Σάββατο (20 Μαΐου) συμμετείχε σε σύσκεψη με την Κοσμήτορα της ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής, κα Μιχαλοπούλου Μαρία.

Ο γγΑ, Ιούλιος Συναδινός, παραβρέθηκε την Παρασκευή (19 Μαΐου) στην τελετή έναρξης του επετειακού 25ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, που διοργάνωσε το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Το Σάββατο (20 Μαΐου) συμμετείχε σε σύσκεψη με την Κοσμήτορα της ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής, κα Μιχαλοπούλου Μαρία, καθώς και το Διδακτικό Επιστημονικό Προσωπικό και το Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό της Σχολής.

Στη σύσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε δημιουργικός διάλογος για θέματα που αφορούν στον ελληνικό αθλητισμό, στην πιστοποίηση των επαγγελμάτων στον χώρο του αθλητισμού και στην ολοκλήρωση ενός πλαισίου ευρύτερης συνεργασίας ανάμεσα στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τη ΣΕΦΑΑ, δεδομένου ότι συμφωνήθηκε το τελικό κείμενο της συμφωνίας.

Επιπλέον το Σάββατο ο κος Συναδινός, συνοδευόμενος από τους Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Ροδόπης κκ. Μουσταφά Μουσταφά και Καρά Γιουσούφ Αϊχάν και τη Δημοτική Σύμβουλο κα Λαφτσή Ελένη , συναντήθηκε με το Δήμαρχο Κομοτηνής κο Πετρίδη Γιώργο και συζήτησαν για τις αθλητικές υποδομές της πόλης.

Την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 ο γγΑ επισκέφθηκε το Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δει από κοντά τις εργασίες αποκατάστασης του χλοοτάπητα και του ταρτάν, που ήδη ξεκίνησαν και είχε σχετικές επαφές με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του Σταδίου.

Τέλος, παραβρέθηκε στην γιορτή του street handball που διεξήχθη στην πλατεία Αριστοτέλους και την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης και η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ΒeActive.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24