ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το τρέξιμο θέλει παρέα, έμπνευση και... Περικλή Ιακωβάκη!

Το τρέξιμο θέλει παρέα, έμπνευση και... Περικλή Ιακωβάκη!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αγαπήσεις το τρέξιμο. Η έμπνευση που σου προκαλεί η Novasports Running Team είναι ένας από αυτούς.

Δεν χρειάζεται να πληρώσεις συνδρομή σε κάποιο γυμναστήριο που μάλλον ξέρεις ότι πιθανότατα δεν θα πατήσεις το πόδι σου ποτέ. Ούτε να χαλάσεις μια περιουσία για τον εξοπλισμό σε περίπτωση που αποφασίσεις να γυμναστείς στο σπίτι. Υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος άσκησης που δεν χρειάζεται τίποτα από τα παραπάνω. Το τρέξιμο είναι η ιδανική μορφή άσκησης για κάποιον που θέλει να γυμνάζεται με μια σχετική ελευθερία κινήσεων.

Πέρα από το οικονομικό, υπάρχουν ένα σωρό λόγοι για να αγαπάς το τρέξιμο. Όχι για να γίνεις ο Usain Bolt. Ούτε απλά για να σταματήσεις να το βλέπεις σαν αγγαρεία για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση (ναι θα την βελτιώσεις!). Αλλά ως κάτι πολύ περισσότερο. Αν ξεκινήσεις να τρέχεις συστηματικά, από τις πρώτες κιόλας μέρες θα νιώσεις πιο δυνατός και ευδιάθετος. Θα νιώσεις πιο χαρούμενος κι αυτό γιατί η ευφορία που νιώθεις μετά από μερικά λεπτά τρεξίματος είναι ανεκτίμητη. Κι όταν το κάνεις με την ιδανική παρέα και τον ιδανικό coach, η εμπειρία πάει σε άλλο επίπεδο.

Ξέχνα λοιπόν τους τέσσερις τοίχους των γυμναστηρίων και το διάδρομο που έχεις στο σπίτι και σκουριάζει. Το outdoor τρέξιμο είναι μια καλή ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τη φύση. Μπορεί να γνωρίσεις σημεία στην περιοχή σου ή ευρύτερα στην πόλη σου που αγνοούσες και να καθαρίσεις το μυαλό σου από όλα τα άγχη της καθημερινότητας που σε βασανίζουν καθημερινά.

Αυτή ακριβώς την επαφή με τη φύση εκμεταλλεύεται στο έπακρο η Novasports Running Team σε συνδυασμό πάντα με το ενθουσιώδες κλίμα, το πάθος, την ομαδικότητα, την έμπνευση, τη φιλική ατμόσφαιρα και την οργάνωση που είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της ομάδας και μεταφέρονται στον δρόμο, επιδιώκοντας ένα επιπλέον όφελος: τη σωματική ευεξία και το ευ ζην. Και όλα αυτά υπό τις οδηγίες του παγκόσμιου πρωταθλητή στα 400 μέτρα με εμπόδια, Περικλή Ιακωβάκη.

Το τρέξιμο θέλει παρέα, έμπνευση και... Περικλή Ιακωβάκη!
NIKOS ZAGAS

Δεν ξέρω για εσένα αλλά για εμένα και τόσα άλλα μέλη της Novasports Running Team, μόνο και μόνο το να τρέχεις δίπλα σε έναν παγκόσμιο πρωταθλητή είναι μια εμπειρία μοναδική. Οι συμβουλές που μπορεί να σου δώσει είναι τέτοιες, που αν και δεν θα φτάσεις να διεκδικείς ένα μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, σίγουρα θα καταρρίψεις πολλά ατομικά ρεκόρ. Όπου κι αν βρίσκεσαι, όπου κι αν τρέχεις.

Το τρέξιμο θέλει παρέα, έμπνευση και... Περικλή Ιακωβάκη!

Εμπνεύσου από όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα η Novasports Running Team, η ομάδα που "γεννήθηκε" το 2014 και αναπτύσσεται διαρκώς στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης που η Nova υλοποιεί με στόχο την έμπρακτη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και ξεκίνησε σήμερα το τρέξιμο. Και σου δίνουμε ακόμη ένα κίνητρο.

Ακόμα καλύτερα μπορείς να συνδυάσεις το τρέξιμο στη φύση ή στην πόλη για καλό σκοπό. Οι φιλανθρωπικοί αγώνες αυξάνονται συνέχεια κι αυτό από μόνο του είναι ένα έξτρα κίνητρο για να προσθέσεις χιλιόμετρα στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Ψάξε το καλεντάρι, σίγουρα κάπου θα υπάρχει κάποια διοργάνωση για να προσφέρεις κι εσύ στο κοινωνικό σύνολο. Άλλωστε, αυτό κάνει και η Novasports Running Team.

Το τρέξιμο θέλει παρέα, έμπνευση και... Περικλή Ιακωβάκη!

Την εμπειρία του τρεξίματος με τη συγκεκριμένη ομάδα απολαμβάνουν εκτός από τα στελέχη της εταιρίας, συνεργάτες, συνδρομητές και φίλοι της Nova, οι οποίοι κάνουν την εγγραφή τους στα καταστήματα Nova των περιοχών στις οποίες διεξάγονται οι εκάστοτε δρομικές διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει η Novasports Running Team. Συνολικά, από τον Μάρτιο του 2014 μέχρι και σήμερα έχουν τρέξει 3.560 άτομα σε 89 running events, ενώ από την αρχή του χρόνου μέχρι και σήμερα, η Novasports Running Team μετρά 13 διακρίσεις.

Όλα τα videos και τα νέα της #NovasportsRunningTeam μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ