ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το "ευχαριστώ" του Αυγενάκη σε Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές

H Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων  συνεδριάσε με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού  «Κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης που υπογράφηκε στο Magglingen/Macolin  την 18η Σεπτεμβρίου 2014, σχετικά με τη χειραγώγηση των αθλητικών αγώνων, επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό και άλλες διατάξεις». Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019. (EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ )
H Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων συνεδριάσε με θέμα ημερήσιας διάταξης: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης που υπογράφηκε στο Magglingen/Macolin την 18η Σεπτεμβρίου 2014, σχετικά με τη χειραγώγηση των αθλητικών αγώνων, επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό και άλλες διατάξεις». Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019. (EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ ) EUROKINISSI

Πολλοί είναι οι αθλητές και οι αθλήτριες που στηρίζουν το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που αναμένεται να ψηφιστεί την ερχόμενη Παρασκευή, με τον Λευτέρη Αυγενάκη να εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter.

Τις αλλαγές που φέρνει στο ελληνικό αθλητικό γίγνεσθαι, το νομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή από την περασμένη Πέμπτη και αναμένεται να ψηφιστεί την προσεχή Παρασκευή, στηρίζουν κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες, που έχουν διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Πύρρος Δήμας, Νίκος Κακλαμανάκης, Βούλα Κοζομπόλη, Κώστας Κεντέρης, Ειρήνη Αϊνδηλή, Γιώργος Στεφανόπουλος, Βασίλης Κουρνέτας, Δημήτρης Μούγιος, Γιάννης Τσίλης είναι μερικοί μόνο από τους αθλητές που εξέφρασαν δημόσια τη συμπαράστασή τους στις διατάξεις του αθλητικού νομοσχεδίου και ο Λευτέρης Αυγενάκης αισθάνθηκε την ανάγκη να τους ευχαριστήσει.

"Ευχαριστώ τους Ολυμπιονίκες & Πρωταθλητές μας για τη δημόσια στήριξη στοΝ/Σ που συζητείται στη Βουλή. Χαίρομαι που μαζί ονειρευόμαστε τον αθλητισμό ποιοτικότερο, με όραμα αντάξιο της χώρας μας, χωρίς βία, χωρίς στημένα, με αναζωογονημένες διοικητικά Ομοσπονδίες", αναφέρει το ποστάρισμα του Υφυπουργού Αθλητισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ