ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τέσσερις ευρωπαϊκές μάχες για τον Ολυμπιακό σε 4 ημέρες!

Τέσσερις ευρωπαϊκές μάχες για τον Ολυμπιακό σε 4 ημέρες!

Ο Ολυμπιακός είναι από τις λίγες ομάδες, που θα έχει εκπροσώπηση στην Ευρώπη, τον μήνα Μάιο, σε 4 ομαδικά αθλήματα, κυνηγώντας προκρίσεις ακόμα και σε Final 4!

Οι ομάδες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ (γυναικών) και πόλο (γυναικών) αγωνίζονται μέσα σε διάστημα 4 ημερών, όλες στον Πειραιά, με στόχο την ευρωπαϊκή διάκριση!

ΤΕΤΑΡΤΗ 8/3: Στο Ρέντη, στις 19:30, η ομάδα βόλεϊ γυναικών αντιμετωπίζει την Αστερίξ, με φόντο την ιστορική πρόκριση στους «4» του CEV Challenge Cup.

ΠΕΜΠΤΗ 9/3: Στο Καραϊσκάκη στις 22:05, η ομάδα ποδοσφαίρου υποδέχεται την Μπεσίκτας, στο πρώτο της ματς για την προσπάθεια πρόκρισης στην φάση των "8" του Europa League.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/3: Στο ΣΕΦ στις 21:45, η ανδρική ομάδα μπάσκετ φιλοξενεί την Νταρουσάφακα για την EuroLeague και με νίκη κάνει ακόμα ένα βήμα για να κατακτήσει το πλεονέκτημα έδρας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/3: Στο Παπαστράτειο στις 18:00, η ομάδα πόλο Γυναικών αντιμετωπίζει την Πάντοβα, διεκδικώντας την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας για τρίτη διαδοχική χρονιά.

Σημειώστε μέσα σε όλα αυτά, ότι η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού έχει προκριθεί ήδη στο Final 6 και θέλει μία νίκη για να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο και να αγωνιστεί απευθείας στον ημιτελικό!

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας καλεί τον κόσμο της ομάδας και στα 4 γήπεδα του Πειραιά: "Ραντεβού με την ευρωπαϊκή Ιστορία έχει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρώπη, σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, δίνει τέσσερις «μάχες» πρόκρισης αυτή την εβδομάδα. Τα τμήματα μας, πρωταγωνιστούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και γεμίζουν υπερηφάνεια με την πορεία τους τα εκατομμύρια των Ολυμπιακών σε όλο τον κόσμο. Στην εβδομάδα που συμπληρώνονται 92 χρόνια από την ίδρυση του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού, ο Ολυμπιακός μας κορυφώνει την προσπάθεια του για νέες διακρίσεις, για νέες επιτυχίες! Όλοι δίπλα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας!

Όλοι δίπλα στα τμήματά μας!

Όλοι δίπλα στον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο!

Γεμίζουμε το Ρέντη!

Γεμίζουμε το Καραϊσκάκη!

Γεμίζουμε το ΣΕΦ!

Γεμίζουμε το Παπαστράτειο!

Ο ΘΡΥΛΟΣ είσαι εσύ, γι' αυτό να είσαι εκεί!

ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ