ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τακτικός έλεγχος στην Ομοσπονδία αντιπτέρισης

Τακτικός έλεγχος στην Ομοσπονδία αντιπτέρισης
INTIME SPORTS

Τη διεξαγωγή τακτικού ελέγχου στην Ομοσπονδία αντιπτέρισης ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής. Συνεχίζεται η κατάρτιση σχεδίου αξιολόγησης των Ομοσπονδιών.

Οι έλεγχοι στις Ομοσπονδίες αποτελούν μία από τις βασικές προτεραιότητες του Σταύρου Κοντονή και φαίνεται πως ήδη έχουν αρχίσει και βρίσκονται διάφορα λαβράκια. Σε σχετική ερώτηση που του έγινε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του Μαραθωνίου ο Υφυπουργός Αθλητισμού προχώρησε σε μία αποκάλυψη.

Όπως τόνισε πλέον βρίσκεται στα χέρια του το πόρισμα για την Ομοσπονδία αντιπτέρισης και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: "Τα πράγματα δεν είναι καλά".

Άμεσα αναμένεται να ξεκινήσει τακτικός έλεγχος στη συγκεκριμένη Ομοσπονδία, ενώ αναμένονται τα πορίσματα και από άλλους ελέγχους. Να υπενθυμίσουμε ότι ο έλεγχος στη συγκεκριμένη Ομοσπονδία είχε αρχίσει τον περασμένο Ιούλιο.

Προχωρά η διαβούλευση για τις αξιολογήσεις των Ομοσπονδιών

Σύσκεψη διαβούλευσης στη ΓΓΑ με Αθλητικές Ομοσπονδίες για το Πλαίσιο Αξιολόγησης των Ομοσπονδιών βάσει αντικειμενικών κριτηρίων

Στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με τις Αθλητικές Ομοσπονδίες, με στόχο την κατάρτιση ενός σχεδίου αξιολόγησής τους στη βάση αντικειμενικών, ποιοτικών, λειτουργικών και αναπτυξιακών κριτηρίων, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη σύσκεψη στη ΓΓΑ, παρουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν Πρόεδροι, μέλη ΔΣ κι εκπρόσωποι των κάτωθι Αθλητικών Ομοσπονδιών:

-Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών (Ε.Ο.Α.Β.),

-Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (Ε.Ι.Ο.)

-Ελληνικής Ομοσπονδίας ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ (Ε.Ο.Κ.Κ.),

-Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πένταθλου (Ε.Ο.ΜΟ.Π.)

-Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας (Ε.Ο.Ξ.)

-Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΣΚ.Ο.Ε.)

-Ελληνικής Ομοσπονδίας ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ (ΕΛ.ΟΤ.)

-Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Ναυτικών (Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ.)

-Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο (Ε.Ο.Τ.)

-Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (Ε.Σ.Ο.).

Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει σύσκεψη και με τις υπόλοιπες ομοσπονδίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ