ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγχαρητήρια Βασιλειάδη σε Βλάχο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ SPORTEXPO MARATHON 2017 ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ (MOTION TEAM)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ SPORTEXPO MARATHON 2017 ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Θοδωρή Βλάχο τον οποίο και συνεχάρη για την πορεία της Εθνικής ομάδας πόλο. Συγχαρητήρια σε Ιστιοπλόους και Σγουρόπουλο.

Οι διακρίσεις των Ελλήνων αθλητών συνεχίζονται σε όλα τα σπορ με τον Γιώργο Βασιλειάδη να παρακολουθεί τις προσπάθειες τους. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον προπονητή της Εθνικής ομάδας Πόλο Θοδωρή Βλάχο προκειμένου να συγχαρεί τόσο τον ίδιο όσο και τους αθλητές για την εξαιρετική έως τώρα πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Παράλληλα, ο κ. Βασιλειάδης ου μετέφερε τα συγχαρητήρια και του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και τις ευχές τους για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στον αυριανό αγώνα με την Σερβία.

Επιπρόσθετα, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία για τις διακρίσεις των αθλητών μας, ενώ την Κυριακή 30-7-17 θα παραβρεθεί στην απονομή κυπέλλων και τελετή λήξης του Ανοιχτού Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 420 που θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών-Καλλιθέας και ώρα 19:30.

Τέλος, τη Δευτέρα 31-7-17 και ώρα 13:00 ο κ. Βασιλειάδης θα δεχτεί στο γραφείο του τον Γιάννη Σγουρόπουλο ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο απλό νέων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ