ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγχαρητήρια Αυγενάκη σε Δήμο Ζωγράφου για το σύστημα εγγραφής δρομέων

Συγχαρητήρια Αυγενάκη σε Δήμο Ζωγράφου για το σύστημα εγγραφής δρομέων
J.MITSOPOULOS 6977224733

Ο Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Ζωγράφου, όπου ενημερώθηκε για το σύστημα ηλεκτρονικής εγγραφής δρομέων και έδωσε τα συγχαρητήρια του στο Δήμο για την ενέργειά του.

To δημοτικό στάδιο Ζωγράφου "Γρηγόρης Λαμπράκης" επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης για να δει το πρωτοποριακό πρόγραμμα ηλεκτρονικής εισόδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις που εφαρμόζει το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου.

Το Υφυπουργό υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας μαζί με τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Γιώργο Γιαννακόπουλο και τον Αντιπρόεδρο Δήμο Μπουλούκο. Στον κ. Αυγενάκη παρουσιάστηκαν τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό που εφαρμόζονται στην εγκατάσταση και κυρίως του έγινε επίδειξη του προγράμματος ηλεκτρονικής εγγραφής που εφάρμοσε το Νομικό Πρόσωπο σε συνεργασία με την εταιρεία OTS και το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον κάθε δρομέα να κλείνει τη θέση του στο στάδιο, αποφεύγοντας τις γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Μετά την επίδειξη ο κ. Αυγενάκης είπε: «Συγχαρητήρια, κάνατε πράξη την ατομική ευθύνη. Είναι πραγματικά μία εξαιρετική εφαρμογή που βοηθά σημαντικά στην τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου που θέλουμε να εφαρμόζεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις προκειμένου όλοι οι αθλητές και οι αθλούμενοι να είναι ασφαλείς. Ευθυγραμμίζεται μάλιστα και στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση που εφαρμόζουμε και εμείς στον αθλητισμό, με το μητρώο αθλητικών σωματείων, με το πρόγραμμα «Πέλοπας» της ηλεκτρονικής εγγραφής των εγκαταστάσεων σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ και με την ψηφιακή κάρτα αθλητή που θέλουμε να εφαρμόσουμε για όλους, από τους αθλητές των συλλόγων μέχρι τους αθλούμενους».

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας είπε: «Με χαρά υποδεχθήκαμε τον Υφυπουργό στην πόλη μας, με τον οποίο μάλιστα με συνδέει μία μακρόχρονη φιλία. Του δείξαμε με υπερηφάνεια την πρωτοποριακή εφαρμογή την οποία ήδη χρησιμοποιούμε για το Γρηγόρης Λαμπράκης και θα επεκτείνουμε και στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο. Ο Δήμος Ζωγράφου θέλουμε εκτός από μία πόλη με παράδοση στον αθλητισμό, να είναι μία πόλη που πρωτοπορεί στον αθλητισμό και ήδη το κάνουμε πράξη».

Εκ μέρους του Νομικού Προσώπου ο Πρόεδρος Γιώργος Γιαννακόπουλος είπε: «Σήμερα είναι μία μεγάλη μέρα για το Δήμο μας, καθώς παρουσιάσαμε στον κ. Αυγενάκη την πρωτοποριακή εφαρμογή που έχουμε υλοποιήσει με την εταιρεία OTS και πραγματικά βοηθά τα μέγιστα στην εφαρμογή του υγιεινομικού πρωτοκόλλου για την είσοδο στις αθλητικές εγκαταστάσεις. Θέλω να ευχαριστήσω και τους εκπροσώπους του ΓΑΣ Ιλισός, του ΠΑΣ Ζωγράφου και του ΣΑΠΑΖ, των τριών σωματείων κλασικού αθλητισμού της περιοχής που ήταν σήμερα μαζί μας».

Στο στάδιο ήταν και οι πρωταθλητές του ΓΑΣ Ιλισός Ντενίζ Δημάκη και Γρηγόρης Σκουλαρίκης μαζί με τους προπονητές Γιώργο Ζώργο και Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο, οι οποίοι είχαν ιδιαίτερη συνομιλία με τον Λευτέρη Αυγενάκη, όπως και η προπονήτρια του ΠΑΣ Ζωγράφου και πρώην μαραθωνοδρόμος Δήμητρα Παπασπύρου.

Στον Υφυπουργό Αθλητισμού δόθηκε ως αναμνηστικό μία μπλούζα από τον λαϊκό αγώνα δρόμου Ζografou City Run που έγινε με μεγάλη επιτυχία τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ από τη διοίκηση του Δήμου Ζωγράφου παρέστησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Δήμας, Λάμπρος Καλλαρύτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Ευθυμίου καθώς και ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Καζάκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ