ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στις 2 Ιουνίου τρέχουμε στην Αρκαδία στο 3ο Skiritida Run!

Στις 2 Ιουνίου τρέχουμε στην Αρκαδία στο 3ο Skiritida Run!

Για τρίτη σερί χρονιά το “Skiritida Run” είναι το κορυφαίο αθλητικό-πολιτιστικό φεστιβάλ της Αρκαδίας. Είσαι έτοιμος στις 2/6 να τρέξεις σε μία ιδιαίτερη διαδρομή;

Η Αρκαδική Οικολογική Φάρμα ανακοινώνει το 3ο “Skiritida Run” το οποίο θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου 2 Ιουνίου 2018, στο εκπληκτικό τοπίο του Δάσους Σκιρίτιδας. Η τρίτη διοργάνωση του αγώνα έρχεται με όνειρα και φιλοδοξίες για να μαγέψει συμμετέχοντες δρομείς και επισκέπτες, με σημαντική κληρονομιά τις δύο επιτυχημένες πρώτες διοργανώσεις!

Το κορυφαίο αθλητικό-πολιτιστικό φεστιβάλ της Αρκαδίας έχει ως στόχο να ακουστεί και πάλι σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά να ταξιδέψει και πέρα από τα σύνορα της χώρας μας, το όνομα της Πελοποννήσου.

Το Σάββατο 2 Ιουνίου όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Αρκαδία. Η αρχή θα γίνει με τους αγώνες δρόμου (Ημιμαραθώνιος, 10 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά), ενώ η συνέχεια θα δοθεί στο μαγευτικό θέατρο στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Κολλινών.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αθλητικών δραστηριοτήτων θα ακολουθήσει barbeque για όλους τους συμμετέχοντες με εκλεκτά προϊόντα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας, ενώ το “Skiritida Run” θα ολοκληρωθεί με μία μοναδική συναυλία…

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο “Skiritida Run” και ετοιμάσου για μία αξέχαστη εμπειρία!

Stoiximan και Skiritida Run ξανά μαζί!

Το «Skiritida Run»καλωσορίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την Stoiximanστην οικογένειά του. Η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία τυχερών παιγνίων μέσω του διαδικτύου, θα αποτελέσει το Μεγάλο Χορηγό της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί στις Κολλίνες Αρκαδίας το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018.

Στη φιλοσοφία που χτίζεται από την πρώτη μέρα δημιουργίας του «Skiritida Run», η χαρά της συμμετοχής, η ανάδειξη των υπέροχων τοπίων της Αρκαδίας και πιο συγκεκριμένα του Δάσους Σκιρίτιδας καθώς ο σεβασμός προς δρομείς και επισκέπτες αποτελούν τις προτεραιότητες της Οργανωτικής Επιτροπής.

Το Skiritida Run #3 περιλαμβάνει δρομικά γεγονότα (Ημιμαραθώνιος, 10km, 5km και 1km για παιδιά), ενώ στο φινάλε θα υπάρχει barbeque για όλους τους συμμετέχοντες, με εκλεκτά προϊόντα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας, και η βραδιά θα ολοκληρωθεί με συναυλία και πολλές ακόμη εκπλήξεις!

Τις ημέρες πριν από το «Skiritida Run»σε κεντρικό σημείο της Τρίπολης θα στηθεί περίπτερο τόσο της διοργάνωσης όσο και της Stoiximan, στο οποίο θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής στο «Skiritida Run».

Photo credits: Reporter Images/skiritidarun.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ