Στη Μάλτα ο Συναδινός

Στη Μάλτα ο Συναδινός

Στη Μάλτα θα βρεθεί το διήμερο 15-16 Μαρτίου ο Ιούλιος Συναδινός για να συμμετάσχει στην άτυπη συνάντηση γενικών διευθυντών Αθλητισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, θα δώσει το «παρών» στην άτυπη συνάντηση γενικών διευθυντών Αθλητισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που πραγματοποιείται στη Μάλτα στις 15-16 Μαρτίου με θέμα: «Ο ρόλος του αθλητισμού στην κοινωνική ενσωμάτωση προσφύγων και άλλων ευάλωτων κοινωνικών ομάδων».

Στη σύσκεψη θα γίνει ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών από την εφαρμογή προγραμμάτων Άθλησης για Όλους και προγραμμάτων αθλητισμού που υλοποιούνται στο χώρο της εκπαίδευσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Συναδινός, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Ευρωπαϊκό αθλητικό Forum, που είχε διοργανώσει η  ολλανδική προεδρία της Ε.Ε. στη Χάγη, είχε θέσει ως προτεραιότητα την αξιοποίηση του αθλητισμού ως μέσο ενσωμάτωσης και ομαλής κοινωνικής ένταξης των μεταναστών, των προσφύγων και των δεκάδων χιλιάδων νέων παιδιών.

Το προσφυγικό θέμα εντάχθηκε ψηλά στην ατζέντα, σε όλες τις συσκέψεις σε επίπεδο Υπουργών Αθλητισμού στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24