ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Sport24 & Sport24 Radio Επίσημοι Χορηγοί στο 2ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνιου με Kettlebell IKMF

Sport24 & Sport24 Radio Επίσημοι Χορηγοί στο 2ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνιου με Kettlebell IKMF

Το SPORT24, το πρώτο αθλητικό brand της Ελλάδας είναι επίσημος χορηγός της διοργάνωσης του “2ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου με Kettlebell IKMF” που θα διεξαχθεί στις 26-28 Μαΐου 2017, στην Αθήνα και αναμένεται να προσελκύσει τους καλύτερους Ευρωπαίους αθλητές σε αγώνες kettlebell μεγάλης διάρκειας.

Τον αγώνα διοργανώνουν η παγκόσμια ομοσπονδία International Kettlebell Marathon Federation και το σωματείο Dynamo Kettlebells, με την υποστήριξη του Ελληνικού Σωματείου Δυναμικού Τριάθλου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στον χώρο εκγύμνασης The Core Force Crossfit, στο Περιστέρι.

Στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αθήνας, την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν τρεις αθλητές στην κατηγορία Elite, η Σοφία Ζαφειροπούλου, ο Παντελής Ροπόκης και ο Χαράλαμπος Φωτιάδης, οι οποίοι εξασφάλισαν την πρόκρισή τους πετυχαίνοντας σε προηγούμενο αγώνα εθνικού επιπέδου επιδόσεις που τους χάρισαν τη διεθνή διάκριση «Candidate Master of Sport». Εννέα ακόμη Έλληνες αθλητές θα αγωνιστούν στην ερασιτεχνική κατηγορία. Στο πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν και δύο από τους κορυφαίους αθλητές kettlebell στον κόσμο, ο Andreas Jakobsen από τη Νορβηγία και ο Stephane Dauvergne από τη Γαλλία.

Το SPORT24 μαζί με τον Sport24 Radio 103.3, βρίσκονται δίπλα σε όλα τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα και στηρίζουν θερμά την διοργάνωση του Πρωταθλήματος Kettlebell, με κάλυψη των αγώνων και πλούσιο ρεπορτάζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ