ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σκιάδεια 2019: Η συνήθεια που έγινε λατρεία!

Σκιάδεια 2019: Η συνήθεια που έγινε λατρεία!

Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο απόλυτος αθλητικός σταθμός του Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών, τα «Σκιάδεια 2019» πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 14/4 με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου τίμησε τη μνήμη τιμήν του συντοπίτη Βαλκανιονίκη Γιάννη Σκιαδά.

Με τον ήλιο να κλείνει το… μάτι από νωρίς στη διοργάνωση, τους δρομείς να απολαμβάνουν και φέτος τον ιστορικότερο αγώνα πόλης, τα παιδιά να πλημμυρίζουν την πλατεία, τα άτομα με ειδικές ικανότητες να καταχειροκροτούνται στέλνοντας μήνυμα μαχητικότητας και τους ποδηλάτες να κάνουν φινάλε, τα «Σκιάδεια 2019» πήραν για ακόμα μια χρονιά την πρώτη θέση!

Η κεντρική πλατεία του Δήμου Παιανίας γέμισε από κόσμο κάθε ηλικίας, οι 300 εθελοντές αλλά και οι χορηγοί ήταν στυλοβάτες του δρομικού event ενώ δεν έλειψε και ο κοινωνικός σκοπός των αγώνων με την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Στάμου: "Υπερήφανος για το θεσμό και τα παιδιά μας"

Ο Δήμαρχος Παιανίας-Γλυκών Νερών, Σπύρος Στάμου στον χαιρετισμό του τόνισε: «Είμαι και φέτος υπερήφανος που έχουμε καταφέρει και αναβιώσει το θεσμό των Σκιαδείων και επίσης είμαι υπερήφανος γιατί σήμερα μας τίμησαν με την παρουσία τους περισσότεροι από 1200 αθλητές, που είναι παιδιά της Παιανίας και των Γλυκών Νερών, είναι μαθητές του τόπου μας. Τέλος, Κλείνοντας, ένα ξεχωριστό ευχαριστώ για την παρουσία της απογόνου του Ι. Σκιαδά, Αθηνάς Λιούλη, η οποία για ακόμα μια χρονιά μας τίμησε με την παρουσία της».

Σιδέρης: "Τα καταφέραμε"

Από τη μεριά του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αθλητισμού και πρόεδρος του Π.Α.Ο.ΔΗ.Π, Παναγιώτης Σιδέρης σχολίασε: «Η Παιανία για 5η συνεχή φορά αγκάλιασε με θέρμη και αγάπη, την εκδήλωση προς τιμήν του συντοπίτη μας Βαλκανιονίκη αθλητή, Γιάννη Σκιαδά. Νιώθουμε περηφάνια γιατί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με τη μεγάλη συμμετοχή όλων των φορέων αθλητισμού-πολιτισμού, με τους εθελοντές μας και με τους χορηγούς μας, τα καταφέραμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ