ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση του Αγίου Κοσμά λόγω κακοκαιρίας

Πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση του Αγίου Κοσμά λόγω κακοκαιρίας

Λόγω της κακοκαιρίας, προέκυψε σοβαρό ηλεκτρολογικό πρόβλημα στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά (διακοπή της ηλεκτροδότησης στους ξενώνες των αθλητών και στους χώρους της διοίκησης). Η ΓΓΑ έχει προβεί σε όλες τις ενέργειες.

Κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας, προέκυψε ηλεκτρολογικό πρόβλημα στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή της ηλεκτροδότησης στους ξενώνες των αθλητών και στους χώρους της διοίκησης. Η διοικούσα επιτροπή του Αγίου Κοσμά ενημέρωσε τους αθλητές που διαμένουν στους ξενώνες και δραστηριοποιήθηκε για την όσο το δυνατόν συντομότερη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

"Κατά τη διάρκεια της σημερινής σφοδρής κακοκαιρίας προέκυψε σοβαρό ηλεκτρολογικό πρόβλημα στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή της ηλεκτροδότησης στους ξενώνες των αθλητών και στους χώρους της διοίκησης.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερώνει ότι η διοικούσα επιτροπή του Αθλητικού Κέντρου έχει ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος. Άμεσα κλήθηκε ηλεκτρολόγος της εταιρείας που ελέγχει τους υποσταθμούς και διαπίστωσε ότι έχει υποστεί σοβαρότατη βλάβη ο κεντρικός μετασχηματιστής μέσης τάσης 1000 KVA, που ηλεκτροδοτεί το σύνολο των ξενώνων και των γραφείων της διοίκησης.

Η διοικούσα επιτροπή του Αγίου Κοσμά ενημέρωσε τους αθλητές που διαμένουν στους ξενώνες και δραστηριοποιήθηκε για την όσο το δυνατόν συντομότερη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ