ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παίξε το WSOP στον Stoiximan με τις καλύτερες αποδόσεις

Παίξε το WSOP στον Stoiximan με τις καλύτερες αποδόσεις

Η μεγαλύτερη ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan, προσφέρει αποδόσεις για το τελικό τραπέζι του φετινού World Series Of Poker Main Event, που έρχεται την επόμενη εβδομάδα. Αποδόσεις για τον νικητή και ειδικά στοιχήματα.

Η ανυπομονησία κορυφώνεται καθώς μόλις μία εβδομάδα μας χωρίζει από το τελικό τραπέζι του φετινού World Series Of Poker Main Event.

Φυσικά ο Stoiximan.gr η μεγαλύτερη ελληνική στοιχηματική εταιρεία, δεν μπορούσε να λείπει από το κορυφαίο ραντεβού της χρονιάς στο πόκερ. Ο Stoiximan προσφέρει αποδόσεις στους φιναλίστ για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και ειδικά στοιχήματα που αφορούν την εθνικότητα του νικητή, όπως και τον νικητήριο συνδυασμό.

Δεδομένου ότι όλοι οι November Nine έχουν εν μέρει αποδείξει την ικανότητά τους στο παιχνίδι, με την παρουσία τους στο τελικό τραπέζι, αφού κατάφεραν να είναι οι 9 φιναλίστ που επιβλήθηκαν σε ένα συνολικό field 6.683 παικτών, οι αποδόσεις τείνουν να λαμβάνουν περισσότερο υπόψη τις μάρκες με τις οποίες θα ξεκινήσει την προσπάθειά του ο κάθε παίκτης και λιγότερο το "βιογραφικό" του καθενός στο παιχνίδι.

Ως φαβορί στον Stoiximanπροσφέρεται ο Ολλανδός, Γιόριτ φαν Χουφ, με απόδοση 3,80, ο οποίος έχει στην κατοχή του 38.375.000 σε μάρκες, τις περισσότερες από κάθε άλλον στο τελικό τραπέζι. Το ενδιαφέρον τραβουν και οι απδοόσεις των Μαρκ Νιούχαους (6,50) και Μάρτιν Τζέικομπσον (8,00), με τον πρώτο να βρίσκεται στο τελικό τραπέζι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (!), και τον δεύτερο να έχει στο βιογραφικό του κέρδη $5.500.000 από live τουρνουά.

Τέλος, ξεχωριστή παρουσία το τελικό τραπέζι, είναι αυτή του Μπίλι Παπακωνσταντίνου (13,00), του ελληνοαμερικανού πρωταθλητή στο επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι, ο οποίος επιχειρεί να κατακτήσει και το πόκερ.

Το φετινό τελικό τραπέζι είναι πολυσυλλεκτικό, με παίκτες από 6 διαφορετικές χώρες. O Stoiximan προσφέρει απόδοση για την την εθνικότητα του τελικού νικητή με την πιθανότητα ο νικητής να είναι Αμερικανός να είναι 2,25 ενώ η απόδοση για νικητή προερχόμενο από άλλη χώρα να φτάνει το 1,62. Αξίζει να σημεωθεί ότι το τελικό τραπέζι αποτελείται απο 4 Αμερικανούς, 4 Ευρωπαίους και έναν Βραζιλιάνο.

Τέλος, μπορείτε να στοιχηματίσετε και στον συνδυασμό που θα χαρίσει τον τίτλο στον τελικό νικητή, στην τελευταία παρτίδα του τουρνουά, με τις επιλογές να είναι "2 ζεύγη ή καλύτερος" σε απόδοση, 1,81 και "1 ζεύγος ή χειρτότερος" σε απόδοση 1,93.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ