ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μάθετε στρατηγική με το Insta Poker App

Μάθετε στρατηγική με το Insta Poker App

Στο πόκερ, το να σκέφτεται κανείς βάσει αποτελεσμάτων, μπορεί να είναι καταστροφικό. Το να κάνει κάποιος τη σωστή κίνηση, με το να κερδίζει την παρτίδα, δεν συμβαδίζουν πάντα. Μια νέα εφαρμογή για iPhone υποστηρίζει ότι θα σας μάθει να σκέφτεστε σωστά.

Το σημαντικό στο πόκερ είναι να σκέφτεστε τα μακροχρόνια αποτελέσματα κάθε κίνησής σας και να εξασφαλίζετε ότι θα έχει θετικές προσδοκίες έκβασης.

Η εφαρμογή Insta Poker για το iPhone επιβραβεύει τους παίκτες, όταν κάνουν τις σωστές κινήσεις, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Το νέο αυτό app είναι ένα νέο παιχνίδι στρατηγικής πόκερ, που σε προκαλεί να κάνεις τη σωστή κίνηση και να επιβραβευτείς με πόντους.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης, είναι ότι οι κινήσεις σου αξιολογούνται από επαγγελματίες παίκτες, όπως οι Αντόνιο Εσφαντιάρι, Χακ Σιντ, Νταν Ο’Μπράιεν, Τζόναθαν Λιτλ, Αμίρ Λέχαβοτ και Ματ Μπέρκι.

Η εφαρμογή δεν απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο για να παίξει κανείς και περιλαμβάνει δωρεάν παιχνίδια με διάφορα σενάρια παρτίδων, που έχουν δημιουργήσει οι επαγγελματίες παίκτες και είναι σχεδιασμένα για να δείξουν τις στρατηγικές, που οδηγούν στη νίκη.

Καθώς ο παίκτης κάνει τις σωστές κινήσεις, επιβραβεύεται με ProCoins, για την ποιότητα του παιξίματός και στη συνέχεια, μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για να ξεκλειδώσουν “Bonus Packs”, ώστε να μάθουν περισσότερα μυστικά από τους επαγγελματίες παίκτες.

Η νέα εφαρμογή είναι δωρεάν και είναι πλέον διαθέσιμη στο iTunes store.

Δείτε screenshots από την εφαρμογή:







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ