ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παραμένει κλειστό το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ

Παραμένει κλειστό το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ παραμένει κλειστό και έτσι η ΚΟΕ αναγκάστηκε να μεταθέσει τους αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι για το επόμενο Σαββατοκύριακο στο "Πέτρος Καπαγέρωφ".

Η φωτιά που ξέσπασε το περασμένο Σάββατο (16/2) στον υποσταθμό της ΔΕΗ έξω από το κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ το έχει κρατήσει κλειστό εδώ και τρεις ημέρες. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το κόστος επισκευής των ζημιών δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο, ωστόσο πρέπει να ακολουθηθεί συγκεκριμένη διαδικασία.

Ποια είναι αυτή; Πρώτα απ' όλα πρέπει να βγει το πόρισμα της πυροσβεστικής σχετικά με το λόγο που προκάλεσε τη φωτιά.

Στη συνέχεια αυτό πρέπει να μεταφερθεί στο Δ.Σ. του ΟΑΚΑ (το οποίο έχει σήμερα Τρίτη 19/2 συνεδρίαση) και μετά να δοθούν οι σχετικές εντολές ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές. Πάντως, το θετικό είναι πως από τη στιγμή που θα γίνουν τα παραπάνω θα χρειαστούν μόλις 1-2 εργάσιμες για να αποκατασταθεί η βλάβη.

Πάντως στην ΚΟΕ αποφάσισαν να μην περιμένουν να δουν εάν θα είναι έτοιμο το κλειστό κολυμβητήριο μέχρι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και έτσι μετέθεσαν τους Χειμερινούς αγώνες κολύμβησης Εφήβων / Νεανίδων & Παίδων / Κορασίδων για τα σωματεία της νότιας Ελλάδας στο "Πέτρος Καπαγέρωφ" (22-24 Φεβρουαρίου).

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Στο Εθνικό κολυμβητήριο “Πέτρος Καπαγέρωφ” του Περαιά θα διεξαχθούν οι Χειμερινοί αγώνες κολύμβησης Εφήβων / Νεανίδων & Παίδων / Κορασίδων για τα σωματεία της νότιας Ελλάδας (22-24 Φεβρουαρίου).

Η ΚΟΕ ενημέρωσε σχετικά σήμερα (18/2) τα ενδιαφερόμενα σωματεία και τις περιφερειακές της επιτροπές, μετά το πρόβλημα που έχει προκύψει στο ΟΑΚΑ και την αβεβαιότητα για την επαναλειτουργία του κλειστού κολυμβητηρίου όπου ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθούν οι αγώνες.

Σημειώνεται ότι, το πρωί του περασμένου Σαββάτου (16/2), από πυρκαγιά στον υποσταθμό της ΔΕΗ στο ΟΑΚΑ, προκλήθηκε διακοπή ρεύματος στο κλειστό κολυμβητήριο με αποτέλεσμα οι Χειμερινοί αγώνες Παμπαίδων / Παγκορασίδων Α' & Β' που είχαν αρχίσει την προηγούμενη ημέρα (15/2) να μεταφερθούν με άμεση πρωτοβουλία της ΚΟΕ στα κολυμβητήρια Νίκαιας και Πειραιά.

Οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων, στον Πειραιά:

Παρασκευή, 22/2, 17.00 (προθέρμανση 15.30)

Σάββατο 23/2, 09.00 (προθέρμανση 07.30) & 18.00 (προθέρμανση 16.30)

Κυριακή, 24/2, 09.00 (προθέρμανση 07.30)"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ