ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παναθηναϊκός: Ο Μαλακατές θα ζητήσει συνάντηση με τον Αλαφούζο

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROPKINISSI)
ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROPKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακατές, αναμένεται να έχει επαφή με τον Γιάννη Αλαφούζο και ανάμεσα στα άλλα θα συζητηθεί το ενδεχόμενο επιστροφής στην Λεωφόρο.

Από το βράδυ της Τρίτης ο Τάκης Μαλακατές είναι ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. Στις εκλογές που έγιναν στο "Απόστολος Νικολαΐδης" δεν κατέβηκε κανένας άλλο συνδυασμός και έτσι ο πρώην έφορος του τμήματος βόλεϊ γυναικών ανέλαβε τα ηνία όλου του συλλόγου.

Την Τετάρτη θα συσταθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ. και στη συνέχεια η νέα διοίκηση θα σηκώσει μανίκια.

Το πρώτο θέμα που θα την απασχολήσει θα είναι η εξεύρεση εσόδων. Σε αυτό το πλαίσιο αναμένεται να ζητήσει συνάντηση το Τάκης Μαλακατές με τον Γιάννη Αλαφούζο. Ένα από τα θέματα που θα πέσουν στο τραπέζι είναι το ενδεχόμενο επιστροφής της ποδοσφαιρικής ομάδας στην Λεωφόρο. Κάτι που συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες από την στιγμή που χρειάζονται αρκετά χρήματα για να μπορέσει το γήπεδο να γίνει εκ νέου λειτουργικό.

Βέβαια, αυτό το σενάριο θα ήταν ιδανικό για τον Ερασιτέχνη. Με δεδομένη την οικονομική κατάσταση που επικρατεί και με το καθεστώς κάτω από το οποίο θα γίνονται οι αγώνες (με κόσμο ή χωρίς) σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ να παραμένει άγνωστο ένα σταθερό έσοδο όπως θα ήταν το ενοίκιο για τη χρήση της Λεωφόρου θα ήταν ενα δώρο για τη νέα διοίκηση.

Φυσικά, οι δύο άνδρες θα έχουν και άλλα θέματα να συζητήσουν σχετικά με τις σχέσεις των δύο πλευρών, αλλά και και για τις εξελίξεις στο γηπεδικό θέμα.

ΤΡΕΧΕΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Από εκεί και πέρα τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τα τμήματα του Ερασιτέχνη ο οποίος έχει μείνει πίσω. Το τμήμα που θα έχει προτεραιότητα διότι του έχουν φύγει σχεδόν όλες οι αθλήτριες είναι το βόλεϊ γυναικών.

Από εκεί και πέρα θα υπάρξουν επαφές για να βρεθούν έσοδα και χορηγίες που θα βοηθήσουν ώστε να βγει η χρονιά, αλλά και να πληρωθούν οι διακανονισμοί που υπάρχουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ