ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολοκληρώθηκε το 1ο King of the Court στο πανέμορφο Οίτυλο

Ολοκληρώθηκε το 1ο King of the Court στο πανέμορφο Οίτυλο

Με την τελετή απονομών ολοκληρώθηκε ένα ξεχωριστό τουρνουά στον Δήμο Ανατολικής Μάνης και συγκεκριμένα στο Οίτυλο.

Η συνδιοργάνωση ήταν μια συνεργασία του Δήμου Αν. Μάνης, του Συνδέσμου εν Αθήναις Οιτυλιωτών και του IBeach Volleyball Club, υπο την αιγίδα της Hellenic Volleyball Federation.

Η Ευαγγελία Τσιορλίδα συντόνιζε την παρουσίαση της διοργάνωσης ενώ ο Μιχάλης Κάρκας ήταν στις μουσικές επιλογές. Ταυτόχρονα, πολλά πολιτιστικά δρώμενα με επίκεντρο τις τέχνες εξελίσσονταν εκτός γηπέδου.

Στο αγωνιστικό μέρος μεγάλοι νικητές αναδείχθηκαν οι Σταύρος Ντάλλας και Αλέξανδρος Γεωργούλας με φιναλίστ τους Ryan Jay και Benjamin Clancy ενώ στις γυναίκες οι Marianna Bi και Nadia Chriso ήταν οι χρυσές νικήτριες με φιναλίστ την Christina Farantzou και Lito Dokopoulou. Απονεμήθηκαν βραβεία MVP όπου κέρδισαν οι Στ. Ντάλας και Μ. Μπιτσοπούλου αντίστοιχα για την απόδοση τους στο τουρνουά.

Το iBeach Volleyball Club απένειμε 2 ξεχωριστά βραβεία στο περιθώριο της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα το iBeach Sportsmanship Award απονεμήθηκε στον Ryan Jay για την προσφορά του στο σωματείο ενώ βραβεύτηκαν οι συνδιοργανωτές Εύα Μεταλλινού, Γιώργο Στρατηγαρέα και Χρήστο Σπανέα για την άψογη διεξαγωγή του event και την άριστη συνεργασία.

Στα ενδιαφέροντα στοιχεία είναι πως για πρώτη φορά το άθλημα του βόλεϊ εισήχθη στη συγκεκριμένη περιοχή, ενώ η παρουσίαση του King of the Court έδειξε να αρέσει στους συμμετέχοντες και στο κοινό.

Το συγκεκριμένο τουρνουά έκλεισε το φετινό καλεντάρι επίσημων διοργανώσεων. Στους συμμετέχοντες εκτός των χρηματικών επάθλων και των δώρων, κατανέμεται βαθμολογία ενώ οι διοργανωτές έδωσαν ραντεβού για την επόμενη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ