ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio
Ρεμπούλη

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων (8/11).

Αρχικά μίλησε ο άσος του Λεβαδειακού Μάριος Νικολάου ο οποίος αγωνίστηκε στην ισοπαλία της ομάδας του με την Βέροια την Κυριακή το απόγευμα.

“Παίζουμε σπίτι μας και θέλουμε να κερδίζουμε. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα ατυχές γκολ, πράγμα που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Δεν γίνεται να πηγαίνουν όλα καλά. Μετά δείξαμε πολλά ψυχολογικά αποθέματα. Δώσαμε πολλές δυνάμεις και τρέξαμε πολύ. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι και μετά είχαμε τη δυνατότητα να προηγηθούμε με τις ευκαιρίες που χάσαμε", τόνισε αρχικά και συνέχισε:

"Στο τέλος όμως θα μπορούσαμε και να είχαμε χάσει από την μεγάλη ευκαιρία που είχε η Βέροια. Αυτή είναι η άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου. Πήραμε έναν βαθμό, δεν μας ευχαριστεί, αλλά βλέπουμε την συνέχεια. Στα τελευταία παιχνίδια δεν είχαμε τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά μην ξεχνάτε ότι ο Λεβαδειακός χτίστηκε την τελευταία στιγμή και είναι λογικό να υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Γίνεται όμως πολύ καλή δουλειά. Υπάρχει θέληση από όλους τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ και θα βγούμε από αυτή τη δύσκολη περίοδο”.

Ουρανία Ρεμπούλη (μαραθωνοδρόμος)

Για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας: “Είμαι τρισευτυχισμένη. Δεν το περίμενα. Πριν 40 μέρες έτρεξα στον μαραθώνιο του Βερολίνου, όπου έπιασα και το όριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Σήμερα μπήκα στον αγώνα για τη συμμετοχή και από εκεί και πέρα για ότι καλύτερο ερχόταν. Ήρθε το καλύτερο αποτέλεσμα. Είμαι περήφανη και χαρούμενη που τερμάτισα πρώτη στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και το 2016. Τώρα είναι καιρός για ξεκούραση και σωστή προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες”.

Χριστόφορος Μερούσης (μαραθωνοδρόμος)

Για το ότι τερμάτισε πρώτος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας : “Μόνο χαρά, ευτυχία και τιμή μπορείς να αισθανθείς. Όλες οι προσπάθειες μας έπιασαν τόπο. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που τρέχουν σε αυτό το δύσκολο και επίπονο αγώνισμα. Όλα πάνε καλά και το πιο σημαντικό είναι ότι έχω διάρκεια. Ότι μπορώ και συνεχίζω και δουλεύω και πιάνει τόπο αυτή η προσπάθεια. Προσπαθώ πολύ στην προπόνηση, δεν λυπάμαι καθόλου τον εαυτό μου και όλα πάνε καλά”.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ