ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Έλληνες πρωταθλητές στηρίζουν την αθλητική μεταρρύθμιση

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΣΑΤ / ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (Eurokinissi Sports / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΣΑΤ / ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (Eurokinissi Sports / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Οι Έλληνες πρωταθλητές τάχθηκαν υπέρ της ολοκλήρωσης της αθλητικής μεταρρύθμισης που έχει προωθήσει η ελληνική κυβέρνηση.

Με κοινή δήλωσή τους, οι Έλληνες πρωταθλητές εξέφρασαν την στήριξή τους στις μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση στον τομέα του αθλητισμού. Χαρακτηρίζουν μάλιστα ως "αδιανόητη" οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να προκύψει στις ψηφισμένες διατάξεις περί περί ορίου ηλικίας (71 έτη) και θητειών (με αναδρομική ισχύ) στις διοικήσεις των ομοσπονδιών.

Η δήλωση αναρτήθηκε στα social media αθλητών, εν ενεργεία και παλαιμάχων, όπως ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Άννα Κορακάκη, ο Χρήστος Βολικάκης, ο Παναγιώτης Μάντης, ο Παύλος Καγιαλής, ο Νίκος Κακλαμανάκης, ο Βλάσης Μάρας, η Βαρβάρα Φίλιου, η Βίκυ Αρβανίτη, η Βασιλεία Καραχάλιου, η Βάσω Μιλλούση και ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης.

Κάποιοι εξ αυτών έχουν αναδημοσιεύσει μάλιστα τη συγκεκριμένη ανακοίνωση στο Instagram, έχοντας "ταγκάρει" τόσο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Αναφέρει συγκεκριμένα: "Πρέπει να ολοκληρωθεί η αθλητική μεταρρύθμιση που έχει ξεκινήσει η κυβέρνηση αυτή. Θεωρούμε αδιανόητη την οποιαδήποτε αλλαγή στις διατάξεις που έχουν ψηφιστεί, αποτελούν νόμο του κράτους και αφορούν τα όρια ηλικίας και την αναδρομικότητα των διοικήσεων των Ομοσπονδιών της χώρας".

Οι Έλληνες πρωταθλητές στηρίζουν την αθλητική μεταρρύθμιση

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ