ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι δύο παρατάξεις για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Οι δύο παρατάξεις για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Τόσο ο Νίκος Πλυτάς όσο και ο Τάκης Μαλακατές καταστάλαξαν στην επιλογή των συνεργατών τους τα ονόματα των οποίων θα καταθέσουν στο Πρωτοδικείου. Πότε αναμένονται οι εξελίξεις.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Παναθηναϊκός οδηγείται σε διοίκηση Πρωτοδικείου. Ο τέως πρόεδρος Νίκος Πλυτάς και ο Τάκης Μαλακατές είναι οι δύο υποψήφιοι που θα καταθέσουν τους φακέλους τους στο Πρωτοδικείο αναμένοντας την απόφασή του.

Αμφότεροι κατέθεσαν μία λίστα με δώδεκα ονόματα από τα οποία και θα προκύψει η σύνθεση της νέας προσωρινής διοίκησης του Ερασιτέχνη.

Ο Πρωτοδίκης αναμένεται άμεσα να καλέσει τις δύο πλευρές και να προχωρήσει στην επιλογή προσώπων. Το σύνηθες σε αυτές τις περιπτώσεις είναι οι δώδεκα θέσεις στο νέο Δ.Σ. να μοιράζονται στις δύο λίστες, δηλαδή ο καθένας από τους δύο υποψήφιους να έχει από έξι εκπροσώπους στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Στο συνδυασμό του Νίκου Πλυτά συγκαταλέγονται οι: Θ. Συνοδινός, Κ. Βράχας, Σπατιώτης, Κ. Υφαντής, Χ. Σβινέλης, Αντωνίου, Τσιτόπουλος, Κ. Χασάπης, Θεοδωράκος, Παπαδάκης και Β. Αναστασίου.

Στο συνδυασμό του Τάκη Μαλακατέ βρίσκονται οι: Χ. Ακριτίδης, Α. Ζώτος, Μ.Παπαπασχάλης, Γ.Αντωνιάδης, Χ.Κυριζάκης, Μ.Λεκάκης, Η.Δημητράς, Λ.Σχολίδης, Β.Παυλόπουλος, Α.Καλύβας και Χ.Κόκλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ