ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι δέκα διασημότεροι αθλητές στο Facebook!

Οι δέκα διασημότεροι αθλητές στο Facebook!

Γνωστοποιήθηκαν οι δέκα αθλητές που έχουν συζητηθεί περισσότερο απ' όλους στο Facebook και την τιμητική τους έχουν οι Φλόιντ Μεϊγουέδερ και Μανί Πακιάο για τις δυο πρώτες θέσεις. Πού βρίσκονται οι Μέσι και Ρονάλντο; Διαβάστε αναλυτικά.

Ο μεταξύ τους αγώνα χρειάστηκε αρκετά χρόνια μέχρι να οριστικοποιηθεί, πέρασε από χίλια κύματα και χαρακτηρίστηκε ως το ματς του αιώνα. Μπορεί βέβαια το θέαμα να μην ήταν ανάλογο του ντόρου που δημιουργήθηκε, εντούτοις πρόκειται για δυο τεράστιους αθλητές που η φήμη τους έχει φτάσει στα πέρατα της γης. Πώς θα μπορούσαν λοιπόν να μην είναι και οι δυο πιο πολυσυζητημένοι στο Facebook;

Ο Φλόιντ Μέιγουεδερ βρίσκεται στην κορυφή του Top-10 για το 2015 με τη μεγαλύτερη απήχηση και συζήτηση γύρω από το όνομά του, για να ακολουθήσει ο Μανί Πακιάο. Δυο τεράστιοι πυγμάχοι, αναμφίβολα από τα κορυφαία ονόματα όλων των εποχών, με εκατομμύρια fans και... haters σε όλο τον πλανήτη.

Μια ακόμη εκπρόσωπος των μαχητικών αθλημάτων, η Ρόντα Ράουζι, βρίσκεται στην 3η θέση και έπονται οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Ναι, οι δυο κορυφαίοι ποδοσφαιριστές των τελευταίων ετών βρίσκονται χαμηλότερα απ' ό,τι πολλοί υπολόγιζαν, όμως αυτό λένε οι σχετικές μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν μέσα στη χρονιά που φτάνει στο τέλος της.

Δείτε την πρώτη δεκάδα:

1. Φλόιντ Μεϊγουέδερ

2. Μανί Πακιάο,

3. Ρόντα Ράουζι

4. Λιονέλ Μέσι

5. Κριστιάνο Ρονάλντο

6. Τομ Μπρέιντι

7. Στέφεν Κάρι

8. ΛεΜπρον Τζέιμς

9. Σερένα Γουίλιαμς

10. Κάρλος Τέβες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ