ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι αθλητές στηρίζουν το αθλητικό νομοσχέδιο του Αυγενάκη

Οι αθλητές στηρίζουν το αθλητικό νομοσχέδιο του Αυγενάκη

Παλιοί και νέοι ολυμπιονίκες και πρωταθλητές συμμετέχουν στο βίντεο, που δημοσίευσε το Υφυπουργείο Αθλητισμού, για να στηρίξουν με την παρουσία τους το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.

Το δικό τους μήνυμα θέλησαν να στείλουν Έλληνες Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές για την αναγκαιότητα της μεταρρύθμισης στο χώρο του αθλητισμού, με σύνθημα: "Αθλητική Μεταρρύθμιση: Κάνουμε πράξη το αυτονόητο".

Νυν και παλιοί Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές, αλλά και παραολυμπιονίκες σφράγισαν με τη συμμετοχή τους στο βίντεο την ανάγκη για αλλαγή στον ελληνικό αθλητισμό. Κάθε αθλητής που εμφανίζεται στο βίντεο παρουσιάζει επιγραμματικά και μια από τις βασικότερες αλλαγές που εισάγει το νομοσχέδιο.

Η συζήτηση στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής για το νέο αθλητικό νοσοσχέδιο, έχει προγραμματηθεί για την Παρασκευή (11/9).

Αναλυτικά όσοι συμμετέχουν:

Ολυμπιονίκες: Σπύρος Γιαννιώτης (κολύμβηση), Παύλος Καγιαλής, Σοφία Μπεκατώρου (ιστιοπλοΐα), Τασούλα Κελεσίδου, Όλγα Βασδέκη (στίβος), Κυριάκος Γιαννόπουλος (υδατοσφαίριση), Δημήτρης Μούγιος (κωπηλασία), Δημήτρης Παπανικολάους (μπάσκετ) και Γιώργος Χαλκίδης (χάντμπολ)

Παγκόσμιοι πρωταθλητές: Χρήστος Βολικάκης (ποδηλασία), Μαρία Καρπαθάκη (ταεκβοντό) και Άγης Κασούμης (σκοποβολή)

Πρωταθλητές Ευρώπης: Ανδρέας Γλυνιαδάκης (μπάσκετ) και Άγγελος Παυλακάκης (στίβος)

Παραολυμπιονίκες: Γρηγόρης Πολυχρονίδης (μπότσια) και Αντώνης Τσαπατάκης (κολύμβηση), καθώς και τον μεσογειονίκη του βόλεϊ Παναγιώτη Πελεκούδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ