ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΟΑΚΑ: Κλειστές δύο πισίνες λόγω κρούσματος κορονοϊού

Η κεντρική πισίνα των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ
Η κεντρική πισίνα των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ EUROKINISSI SPORTS

Η Διοίκηση του ΟΑΚΑ έκλεισε δύο πισίνες των εγκαταστάσεων μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid 19 σε σωματείο που τις χρησιμοποιούσε.

Κλειστές θα παραμείνουν το Σαββατοκύριακο οι κολυμβητικές δεξαμενές Ρ1 και Ρ4 των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ. Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση των εγκαταστάσεων σωματείο που λειτουργεί στο κολυμβητήριο την ενημέρωσε για επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid 19.

Έτσι, αποφασίστηκε το κλείσιμο των δύο δεξαμενών καθώς και η εκτενής απολύμανση τους, αλλά και όλων των κοινόχρηστων χώρων την Δευτέρα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ενημερωθήκαμε σήμερα, 19/09/2020, από σωματείο που λειτουργεί στο κολυμβητήριο για επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού. Αποφασίστηκε, για προληπτικούς λόγους, από σήμερα Σάββατο και ώρα 11.00 η παύση λειτουργίας των κολυμβητικών δεξαμενών Ρ1 και Ρ4.

Προγραμματίστηκε για την Δευτέρα 21/09/2020 εκτενής απολύμανση των κολυμβητικών δεξαμενών και όλων των κοινόχρηστων χώρων, καθώς και σχολαστική καθαριότητα του συγκροτήματος

Συνεπώς, η λειτουργία του Κέντρου Κολύμβησης θα ανασταλεί την προσεχή Δευτέρα από 07.00-15.00.

Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή όλων, για μια ακόμα φορά, στην αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας και υγιεινής. Οι περαιτέρω ενέργειες, οι οποίες θα ληφθούν από τον Οργανισμό, θα γίνουν κατόπιν σχετικών οδηγιών από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ