Ο Συναδινός σε Σύνοδο για την οικονομική και οργανωτική ενίσχυση του αθλητισμού

Ολοκληρώθηκε η Σύνοδος των Γενικών Γραμματέων Αθλητισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πλαίσιο της Ρουμανικής Προεδρίας της Ε.Ε., στην οποία παραβρέθηκε ο Ιούλιος Συναδινός.

Ολοκληρώθηκε σήμερα (13/6) η Σύνοδος των Γενικών Γραμματέων Αθλητισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πλαίσιο της Ρουμανικής Προεδρίας της Ε.Ε., στην οποία παραβρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός.

Στην ατζέντα της Συνόδου συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης του Μεσοπρόθεσμου Σχεδίου Δράσης για τον Αθλητισμό στην Ευρώπη 2017-2020 και υποβλήθηκαν προτάσεις για την οικονομική και οργανωτική ενίσχυσή του.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης από τα κράτη μέλη, δόθηκε έμφαση στην ανάγκη ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ των δημόσιων υπηρεσιών σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, με στόχο την ανάπτυξη του αθλητισμού βάσης.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα οφέλη και στις προκλήσεις της Ψηφιακής Ενιαίας Αγοράς για τον Αθλητισμό, και στις συνθήκες ανταποδοτικότητας από τις εκπομπές και τα δικαιώματα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης προς τον αθλητισμό βάσης.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Κι όμως, ο Αντετοκούνμπο δεν σου αξίζει

Καμιά φορά, ένα παιδί μεταναστών, για να επιβιώσει στην Ελλάδα, πρέπει απλά να γίνει ο καλύτερος μπασκετμπολίστας στον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ... ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Η ντροπή των Ρόκετς & ο επόμενος MVP

Το νέο φάουλ των Ρόκετς που το έχουν παρακάνει, ο διάδοχος (;) του Γιάννη, η ζόρικη κατάσταση των Γουόριορς και ο Κρις Μίντλετον. Όλα στο 16ο επεισόδιο του I Pod This Game.