ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο πιο τυχερός οπαδός της Νέας Ζηλανδίας

Ο πιο τυχερός οπαδός της Νέας Ζηλανδίας

Ένας 14χρονος φίλος της Νέας Ζηλανδίας μπήκε στο γήπεδο για να πανηγυρίσει, τον έπιασαν οι σεκιούριτι, αλλά έφυγε από το Γουέμπλεϊ με ένα μοναδικό δώρο. (VIDEO)

Υπάρχουν στιγμές που μένουν χαραγμένες στο μυαλό ενός ανθρώπου για μια ζωή. Μία τέτοια εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Γουέμπλεϊ με πρωταγωνιστές έναν 14χρονο και τον άσο της ομάδας ράγκμπι της Νέας Ζηλανδίας, Σόνι Μπιλ Γουίλιαμς.

Μετά τη νίκη τους επί της Αυστραλίας και την απονομή του Κυπέλλου, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές θέλησαν να κάνουν τον καθιερωμένο γύρο του θριάμβου.

Ενώ βάδιζαν αμέριμνοι ένας 14χρονος πήδηξε μέσα στο γήπεδο για να πανηγυρίσει μαζί τους. Ένας από τους ανθρώπου ασφαλείας τον κυνήγησε και τον έπιασε, αλλά με την παρέμβαση του Σόνι Μπιλ Γουίλιαμς τον άφησε ελεύθερο. Αμέσως ο παίκτης της Νέας Ζηλανδίας πήρε αγκαλιά τον μικρό φίλαθλο της ομάδας και τον οδήγησε σιγά σιγά έξω από αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, δεν τον άφησε παραπονεμένο αφού του έδωσε ένα αναμνηστικό που θα το έχει σαν φυλακτό για το υπόλοιπο της ζωής του. Τι ήταν αυτό; Το μετάλλιο που είχε κερδίσει ο Σόνι Μπιλ Γουίλιαμς λίγα λεπτά νωρίτερα.

Αν μη τι άλλο η συμπεριφορά του παίκτη της Νέας Ζηλανδίας είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους αθλητές.

Δείτε τι ακριβώς έγινε στο βίντεο που ακολουθεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ