ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ολυμπιακός στο 1ο Sports Education Festival!

Ο Ολυμπιακός στο 1ο Sports Education Festival!

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 1ου Sports Education Festival θα τιμηθεί η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακύ για τις διαδοχικές κατακτήσεις ευρωπαϊκών τίτλων.

Στο 1ο Sports Education Festival 2015 το οποίο ξεκινάει την Παρασκευή στις 6:00 το απόγευμα στο Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο θα συμμετάσχει ο Ολυμπιακός.

Η μεγάλη αυτή γιορτή του Αθλητισμού, της Εκπαίδευσης και του Πολιτισμού που αναμένεται να καθιερωθεί ως θεσμός στα ελληνικά δρώμενα θα πραγματοποιηθεί στις διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου. Οι εκδηλώσεις στις οποίες θα δώσουν το παρών οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού, θα έχουν διαδραστικό χαρακτήρα.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα τιμηθεί η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού για την κατάκτηση δυο σερί ευρωπαϊκών τίτλων, το LEN Trophy το 2014 και Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης το 2015. Το Σαββάτο και την Κυριακή η έκθεση και το Sports Education Festival θα λειτουργούν από τις 10.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ.

Οργανωτές του 1ου Sports Education Festival είναι η «Συμπολιτεία Ολυμπίας» και το Ινστιτούτο Έρευνας και Αγωγής του Παιδιού και οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, των Δήμων Πειραιά και Παλαιού Φαλήρου και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ