ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Μπολτ έκανε γνωστό μέσω Instagram πως θα γίνει μπαμπάς

Jamaica's Usain Bolt makes his trademark gesture during a lap of honor at the end of the World Athletics Championships in London Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Jamaica's Usain Bolt makes his trademark gesture during a lap of honor at the end of the World Athletics Championships in London Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Μετά από χρόνια σχέσης με την Κάσι Μπένετ, ο Γιουσέιν Μπολτ έκανε γνωστό μέσω ξεχωριστής ανάρτησης στο Instagram πως περιμένει το πρώτο του παιδί από την αγαπημένη του.

Ο Γιουσέιν Μπολτ κυριάρχησε για σχεδόν μία δεκαετία στα σπριντ όπου κατέχει και το παγκόσμιο ρεκόρ τόσο στα 100 όσο και στα 200 μέτρα και από το 2017 και έπειτα, οπότε και εγκατέλεψει τα κουλουρά, προσπάθησε να ξεκινήσει μία ποδοσφαιρική καριέρα.

Κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό αφού δεν μπόρεσε να στεριώσει σε καμία από τις ομάδες που δοκιμάστηκε, ωστόσο ο Τζαμαϊκανός υπερπρωταθλητής θα έχει σε λίγο καιρό από τώρα μία σαφώς ομορφότερη ασχολία από το να κυνηγάει το όνειρο του να γίνει ποδοσφαιριστής.

Αυτή δεν είναι άλλη από το να εκπαιδεύσει τον εαυτό του να γίνει μπαμπάς, με τον Μπολτ να κάνει γνωστό μέσω ποσταρίσματος στο Instagram πως περιμένει παιδί από την εδώ και χρόνια (από το 2014) σύντροφό του Κάσιμ Μπένετ.

"Απλά θέλω να πω ότι ένας βασιλιάς ή μία βασίλισσα αναμένεται να έρθει", ήταν το μήνυμα του Τζαμαϊκανού πρώην πρωταθλητή, που συνόδευσε μία φωτογραφία με την εγκυμονούσα σύντροφό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ