ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο δικός σου personal trainer είναι ένα κλικ μακριά

Ο δικός σου personal trainer είναι ένα κλικ μακριά

Θες να γυμναστείς και να αλλάξεις την ποιότητα και τον τρόπο ζωής σου; Πλέον, δεν υπάρχουν δικαιολογίες αφού ο προσωπικός σου προπονητής είναι ένα κλικ μακριά όπου κι αν βρίσκεσαι.

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων. Εκείνοι που προσέχουν το σώμα και τη διατροφή του και ακολουθούν συγκεκριμένο πρόγραμμα εκγύμνασης, αυτοί που θέλουν, αλλά δεν προλαβαίνουν λόγω των έντονων ρυθμών της καθημερινότητας, αλλά και αυτοί που χρησιμοποιούν κάθε πιθανή και απίθανη δικαιολογία για να μην…σηκωθούν από τον καναπέ.

Σε όποια από τις τρεις κατηγορίες και να ανήκεις με σύμμαχο την τεχνολογία, μπορείς να έχεις πρόσβαση σε ολοκληρωμένα ψηφιακά προγράμματα εκγύμνασης και ευεξίας, τα οποία διαθέτει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μέσω της νέας πρωτοποριακής πλατφόρμας The Coach.

Με ένα μόλις κλικ, μπορείς να αποκτήσεις την δική σου συνδρομή για να έχεις τον προσωπικό σου εικονικό προπονητή (Personal Virtual Coach) στη διάθεσή σου κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεσαι. Περισσότερα από 100 προγράμματα στα ελληνικά για fitness, yoga, pilates και χορό, σχεδιασμένα από κορυφαίους προπονητές σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝO ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΟΥ

Κάπου εδώ είσαι έτοιμος να ανοίξεις το κουτάκι με τις δικαιολογίες. Τα «δεν προλαβαίνω», «είμαι αρχάριος», «σιγά μην έχει προγράμματα για μένα» κλπ κλπ. «Δυστυχώς» για σένα το The Coach βάζει τέλος σε όλα αυτά.

Οι προπονήσεις είναι ειδικά σχεδιασμένες από έμπειρους προπονητές με μεγάλη τεχνογνωσία στο αντικείμενό τους, όπως ο lead fitness coach Γιώργος Ξηρός και η lead dance coach Αφροδίτη Αντίσου οι οποίες καλύπτουν όλα τα επίπεδα των αθλούμενων. Μάλιστα, τα προγράμματα εμπλουτίζονται κι ανανεώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ενσωματώνοντας τις τελευταίες τάσεις στην ευεξία και στο fitness.

Ο δικός σου personal trainer είναι ένα κλικ μακριά

Επιπλέον, σύντομα θα ξεκινήσουν κι εβδομαδιαία live training μέσω ειδικών webinars, όπου οι προπονητές θα απαντούν σε ερωτήσεις, θα αναλύουν τις ασκήσεις και θα παραδίδουν ζωντανά μαθήματα γυμναστικής και χορού.

ΓΥΜΝΑΣΟΥ ΟΣΟ ΘΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΣ

Μπορείς να προσαρμόσεις τη γυμναστική στο καθημερινό σου πρόγραμμα κάνοντας όσο θες κι όσο αντέχεις. Μπορείς για παράδειγμα τη μία εβδομάδα να ακολουθήσεις το πρόγραμμα δύο φορές και την άλλη πέντε. Δεν έχεις δηλαδή τη δέσμευση του να πας 2-3 φορές την εβδομάδα σε γυμναστήριο για να ακολουθήσεις το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Την ίδια ώρα μπορείς να επιλέξεις από μόνος σου το τι θα γυμνάσεις. Παραδείγματος χάρη, θες να φτιάξεις κοιλιακούς; Επικεντρώνεσαι σε αυτό. Θες να δώσεις μεγαλύτερο βάρος στα μπράτσα ή την πλάτη σου; Επιλέγεις το ανάλογο πρόγραμμα. Επί της ουσίας, κάνεις αυτό που θες, ακολουθώντας τα προγράμματα που έχουν φτιάξει οι ειδικοί για σένα.

ΔΕΔΟΜΕΝΗ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ

Φυσικά, στις μέρες που ζούμε η ασφάλεια έχει και εκείνη το δικό της ξεχωριστό κομμάτι και σημασία. Πέρα από το γεγονός ότι τα προγράμματα εκγύμνασης έχουν δημιουργηθεί από κορυφαίους του είδους για σένα και εάν τα ακολουθείς, θα αποφύγεις τον πιθανό κίνδυνο τραυματισμού, υπάρχει και το θέμα του Covid.

Σίγουρα τα γυμναστήρια έχουν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια όλων όσων πηγαίνουν σε αυτά, αλλά πάντα ελλοχεύει η πιθανότητα να εκτεθείς σε κίνδυνο. Έτσι, κάνοντας γυμναστική από το σπίτι σου, έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και κάνεις ξέγνοιαστος το πρόγραμμα σου.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ

Απλά, γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια από τον χώρο που επιθυμείς, απολαμβάνεις την μοναδική εμπειρία της προσωπικής προπόνησης.

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχει αποδείξει ότι στηρίζει δυναμικά την επιθυμία και τάση των καταναλωτών να υιοθετήσουν έναν υγιή και αθλητικό τρόπο ζωής και το The Coach είναι μία ακόμα απόδειξη.

Μάλιστα, τα προγράμματα The Coach είναι διαθέσιμα με συνδρομή που ξεκινά από €9,99 το μήνα και μπορείς να επιλέξεις τρίμηνη, εξάμηνη ή ετήσια συνδρομή, αποκτώντας άμεσα πρόσβαση σε όλα τα προγράμματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ