ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ντοκιμαντέρ: Οι δοκιμασίες του Μοχάμεντ Άλι

Ντοκιμαντέρ: Οι δοκιμασίες του Μοχάμεντ Άλι

Ένα αντισυμβατικό αθλητικό ντοκιμαντέρ το οποίο διερευνά την καταπληκτική και σύνθετη ζωή του Μοχάμεντ Άλι εκτός του ρίνγκ.

Ένα αντισυμβατικό αθλητικό ντοκιμαντέρ με τίτλο "Οι Δοκιμασίες του Μοχάμεντ Άλι" του σκηνοθέτη Μπιλ Σίγκελ και παραγωγής από την Kartemquin Films το οποίο διερευνά την καταπληκτική και σύνθετη ζωή του Μοχάμεντ Άλι εκτός του ρίνγκ, παραγωγής του 2013, θα προβάλλει ο Κινηματογράφος Μικρόκοσμος / Mikrokosmos Cinema σε συνεργασία με το περιοδικό " HUMBA".

Από τις ρίζες του στο Λουίβιλ, και τα χρόνια της εξορίας από τα ρινγκ, ωσότου να λάβει το Μετάλλιο της Ελευθερίας από τον Προέδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, η ταινία παρακολουθεί τη διαδρομή του Άλι από ποιητή σε παρία και από εκεί σε παγκόσμιο πρεσβευτή της ειρήνης.

Ντοκιμαντέρ: Οι δοκιμασίες του Μοχάμεντ Άλι

Σε κάθε στάδιο, οι προκλήσεις που είχε να αντιμετωπίσει ο Άλι έφταναν πολύ πιο μακριά από τα όρια του ρινγκ και περιλάμβαναν ζητήματα εξουσίας, φυλής, στράτευσης, και ταυτότητας με τα οποία όλοι μας ερχόμαστε αντιμέτωποι.

"Οι δοκιμασίες του Μοχάμεντ Άλι" δεν είναι μια ταινία για την πυγμαχία και δεν περιλαμβάνει τις καλύτερες στιγμές της πυγμαχικής του καριέρας. Αντίθετα, εστιάζει στις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του Άλι: στην απόφασή του να ενταχθεί σε μια αμφιλεγόμενη θρησκευτική οργάνωση, στον αγώνα του να ανατρέψει την πενταετή ποινή φυλάκισης για την άρνησή του να υπηρετήσει στον αμερικανικό στρατό, και στην πάλη του με τη νόσο του Πάρκινσον.

Τιμή Εισιτηρίου: 5 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ