ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο Δ.Σ. στην Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες

Νέο Δ.Σ. στην Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες

Παρουσία του προέδρου της ΕΟΕ και μέλους της ΔΟΕ, Σπύρου Καπράλου, συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλους της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρου Καπράλου, συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι εκλογές διεξήχθησαν στις 10-12-2019 , στις οποίες υπήρξε πρωτοφανής συμμετοχή, ιδιαίτερα από τις νεότερες γενιές των Olympians. Πρόεδρος της Ε.Σ.Ο.Α. εξελέγη η Βούλα Κοζομπόλη, Aσημένια Ολυμπιονίκης του 2004 στο πόλο.

Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται στην πλειοψηφία του από αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000, 2004 και 2008. Στόχοι των παλαιών πρωταθλητών είναι να αναδείξουν τον θεσμό των Olympians, να βρεθούν δίπλα στους εν ενεργεία αθλητές αλλά και να μεταλαμπαδεύσουν στοιχεία της Ολυμπιακής Παιδείας στη νέα γενιά και να βοηθήσουν στην προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος δήλωσε: "Οι Έλληνες Olympians είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ολυμπιακής οικογένειας, καθώς πρεσβεύουν σε όλη τη ζωή τους τις Ολυμπιακές αξίες. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στεκόταν πάντα στο πλευρό της ΕΣΟΑ και το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και στο μέλλον μέσα σε πλαίσιο εξαιρετικής συνεργασίας. Θέλω να ευχηθώ κάθε επιτυχία στο έργο της νέας διοίκησης της ΕΣΟΑ, η οποία πρέπει να συνεχίσει να υπηρετεί τον ελληνικό αθλητισμό και Ολυμπισμό, όπως έκαναν κι όλες οι προηγούμενες".

Μετά το τέλος του συμβουλίου για την κατάρτιση του νέου ΔΣ της ΕΣΟΑ σε σώμα η νέα Πρόεδρος Βούλα Κοζομπόλη δήλωσε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου Olympians που με τίμησαν με την ψήφο τους. Είμαστε μία νέα ομάδα η οποία, με τη στήριξη και την εμπειρία των παλαιότερων, έχει ως όραμα να αναδείξει τον θεσμό των Olympians αλλά και τον ρόλο που έχει η χώρα μας ως γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων εντός και εκτός Ελλάδος".

Το νέο Δ.Σ. της Ε.Σ.Ο.Α.

1. Πρόεδρος: Βούλα Κοζομπόλη

2. Α’ Αντιπρόεδρος: Bιργινία Κραβαριώτη

3. Β’ Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Σιρανίδης

4. Γ’ Αντιπρόεδρος: Μιρέλα Μανιάνη

5. Αντιπρόεδρος Διεθνών Σχέσεων: Γιώργος Ανδρεάδης

6. Γενικός Γραμματέας: Ειρήνη Αϊνδιλή

7. Α’ Ειδικός Γραμματέας: Δημήτρης Μαγγανάς

8. Β’ Ειδικός Γραμματέας: Έυα Χριστοδούλου

9. Γραμματέας Ιστορικού ΕΣΟΑ: Γιώργος Λιβέρης

10. Ταμίας: Χρύσα Μπισκιτζή

11. Αναπληρωτής Ταμίας: Δήμητρα Μαγκανουδάκη

12. Υπεύθυνος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων: Δημήτρης Μούγιος

13. Κοσμήτορας: Τάσος Παπαναστασίου του Νικολάου

14. Μέλος: Χαλκίδης Γιώργος

15. Μέλος: Βασδέκης Σπύρος

16. Μέλος: Μάλτση Εβίνα

17. Μέλος: Παπαναστασίου Τάσος του Αλεξάνδρου

18. Μέλος: Κακλαμανάκης Νίκος

19. Μέλος: Ταμπάκος Δημοσθένης

20. Μέλος: Γιαννόπουλος Σταύρος

21. Μέλος: Φιλιππίδης Κώστας

Αναπληρωματικά μέλη: Κ.Λυμπεράκης, Δ.Κυτέας, Δ.Λιβέρης, Κ.Μάνθος, Ι.Μιτάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ