ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

"Τρέχει και δεν φτάνει" για τον 3ο Αυθεντικό Κλασσικό Ημιμαραθώνιο ο Ψινάκης

"Τρέχει και δεν φτάνει" για τον 3ο Αυθεντικό Κλασσικό Ημιμαραθώνιο ο Ψινάκης
TAKIS CLICK

Το ‘πε και το έκανε ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος στα… γεράματα άρχισε τα τρεχάματα, καθώς ξεκίνησε προπονήσεις για να τρέξει στον Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα!

Έβαλε τις φόρμες του, βγήκε στη Λεωφόρο Μαραθώνος και παρέα με τη συνοδεία του, άρχισε να δουλεύει τη φυσική του κατάσταση, για να παρουσιαστεί "φορτσάτος" στις 17 Απρίλη στον 3ο Αυθεντικό Κλασσικό Ημιμαραθώνιο.

Την περασμένη Δευτέρα(29/2), ο πρωταθλητής του Κλασσικού Μαραθωνίου, Χριστόφορος Μερούσης… πέταξε το γάντι στον Ψινάκη, στο περιθώριο της επίσκεψης του, στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου στο Μαραθώνα, όπου δώρισε το χρύσο του μετάλλιο που κέρδισε στο Μαραθώνιο του 2015.

"Δήμαρχε θα τρέξω, μόνο αν τρέξεις και εσύ", ήταν η ατάκα του στο κάλεσμα του Ψινάκη, ο οποίος δίχως να το σκεφτεί πολύ και μέσα στον ενθουσιασμό του είπε το "ναι".

Δύο μέρες μετά, ο Ψινάκης ξάφνιασε ακόμη και τους στενούς τους συνεργάτες, όταν το πρωί τους ανακοίνωσε πως το απόγευμα ξεκινά προπονήσεις! Κράτησε την υπόσχεση του απέναντι στον Μερούση, στρίμωξε το χρόνο του, έβαλε αθλητικά παπούτσια, φόρμες και να’ τος στη Λεωφόρο Μαραθώνος! Ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε να… καταπίνει τα πρώτα χιλιόμετρα της προετοιμασίας, συνοδεία της προσωπικής του φρουράς.

Ντυμένος στα μαύρα, με ασορτί καπελάκι και το αγαπημένο του γυαλί, χαιρετώντας και χαμογελώντας στους δημότες που τον αναγνώριζαν, ο Ψινάκης ξεκίνησε την προετοιμασία του, δείχνοντας πως του λείπουν ανάσες, καθώς όπως λέει και στο στενό του περιβάλλον, είναι πλέον ηλικιωμένος, καπνιστής και αγύμναστος. Πεισματάρης ωστόσο, δεν το βάζει κάτω. Οι προπονήσεις γίνονται πλέον, καθημερινές, αφού θέλει πάση θυσία να τρέξει στον 3ο Αυθεντικό Κλασσικό Ημιμαραθώνιο.

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα που είχε κάνει στον λογαριασμό του στο instagram

Ο 3ος Αυθεντικός Κλασσικός Ημιμαραθώνιος που θα γίνει στις 17 Απριλίου 2016 στον ΜΑΡΑΘΩΝΑ φέτος θα έχει και την "3η Ηλικία"...!!Ο Νικητής του περσινού Μαραθώνιου Χριστόφορος Μερούσης ήρθε σήμερα από την Χίο και χάρισε το Χρυσό του Μετάλλιο στο Μουσείο Μαραθώνιου Δρόμου Στην πρόσκληση μου να συμμετέχει στον φετινό Ημιμαραθώνιο δέχτηκε με τον όρο να τρέξω και εγώ μαζί του ...Την "πάτησα" και δέχτηκα ... Και τωρα στα γεράματα αρχίζουν τα...τρεχάματα ...!!!!

A photo posted by ILIAS PSINAKIS (@iliaspsinakis) on

Photo credits: Action Images
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ