ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Τρελοί ρυθμοί στις εγγραφές για τον Protergia 6ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Τρελοί ρυθμοί στις εγγραφές για τον Protergia 6ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Με εντυπωσιακούς ρυθμούς συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Protergia 6ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, στον οποίο έχουν ήδη κλείσει θέση χιλιάδες δρομείς και βαδιστές.

Με εντυπωσιακούς ρυθμούς συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Protergia 6ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, στον οποίο έχουν ήδη κλείσει θέση χιλιάδες δρομείς και βαδιστές, κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης.

Η προθεσμία των εγγραφών επρόκειτο να λήξει απόψε, Τετάρτη (20/09), αλλά με δεδομένη την «έκρηξη» ενδιαφέροντος των τελευταίων ημερών, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να δοθεί διήμερη παράταση και έτσι οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου.

Όσοι δεν φρόντισαν να εξασφαλίσουν ήδη μία θέση στο μεγάλο νυχτερινό πάρτυ του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου, που περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο των 21,1 χλμ., τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ., αλλά και πολλή μουσική και χρώμα στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, θα πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν συμμετοχή μέσα στο επόμενο διήμερο, αφού δεν θα δοθεί καμία άλλη παράταση.

Η διήμερη παράταση ισχύει μόνο για τις ατομικές εγγραφές, αφού για τις ομαδικές δόθηκε ήδη μία πενθήμερη παράταση, που ολοκληρώνεται απόψε, Τετάρτη (20/09).

Οι ατομικές εγγραφές μπορούν να γίνουν με τους εξής τρόπους:

α. Με online δήλωση συμμετοχής στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr (μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου)

β. Με αποστολή της δήλωσης με e-mail στο [email protected] ή με fax στο 2310 200361

γ. Αυτοπροσώπως στα Κεντρικά Γραφεία της διοργάνωσης, στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, προέκταση Αγ. Δημητρίου (τηλ.: 2310 200360)

Το Κέντρο Εγγραφών (Registration Center) της διοργάνωσης, από όπου οι εγγεγραμμένοι δρομείς θα μπορούν να παραλαμβάνουν τον αγωνιστικό εξοπλισμό τους, θα λειτουργήσει στους χώρους της Δ.Ε.Θ.-HELEXPO κατά το διήμερο Πέμπτη 12 Οκτωβρίου και Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, τις ώρες 10:00 - 19:00.

Επιπλέον, θα παραμείνει ανοιχτό και την ημέρα του αγώνα, Σάββατο 14 Οκτωβρίου, από τις 10:00 έως τις 13:00, μόνο για όσους δρομείς εκτός Θεσσαλονίκης δεν θα έχουν παραλάβει νωρίτερα τον εξοπλισμό τους.

O Protergia 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.

Η εκκίνηση των 21,1 χλμ., θα δοθεί με τη δύση του ηλίου στις 18:45, ενώ η εκκίνηση του Δρόμου Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ., στις 21:15.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

«Walk For Freedom» από την «Α21» στο πλαίσιο του «Νυχτερινού», μαζί της ο ΠΑΣΠΑ Μακεδονίας-Θράκης

Με ένα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα θα συνδυαστεί ο Protergia 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου: Ο διεθνής οργανισμός καταπολέμησης της εμπορίας ανθρώπων «Α21 Campaign» θα συμμετάσχει στο 4ο Διεθνές «Walk For Freedom» πριν από το ξεκίνημα του επίσημου αγωνιστικού προγράμματος, έχοντας μάλιστα την υποστήριξη του ΠΑΣΠΑ Μακεδονίας-Θράκης σε μία μοναδική σύμπραξη, με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Ημέρα Κατά της Εμπορίας Ανθρώπων (18 Οκτωβρίου).

Η Θεσσαλονίκη θα είναι μία από τις δεκάδες πόλεις ανά τον πλανήτη που θα οργανώσουν εκδήλωση «Walk For Freedom» στις 14 Οκτωβρίου, σε μια παγκόσμια προσπάθεια ενημέρωσης για τη σύγχρονη σκλαβιά, που έχει παγιδευμένους 27 εκατομμύρια άντρες, γυναίκες και παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:00 μπροστά από το σημείο εκκίνησης του Ημιμαραθωνίου, επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου στον ΟΛΘ, περιλαμβάνοντας συμβολικό περπάτημα της απόστασης μέχρι τον Λευκό Πύργο, ώστε να αναδειχθεί το μήνυμα της Πανευρωπαϊκής Ημέρας Κατά της Εμπορίας Ανθρώπων. Μέσα από το «Walk For Freedom» προωθείται η Γραμμή Πληροφόρησης για την Εμπορία Ανθρώπων (1109), υποστηρίζεται η διάσωση και αποκατάσταση των θυμάτων της εμπορίας ανθρώπων και παράλληλα ενισχύεται η πρόληψη, ώστε να μην υπάρξουν νέα θύματα.

Όλοι οι συμμετέχοντες σ' αυτήν την ξεχωριστή πρωτοβουλία, που για άλλη μία χρονιά πλαισιώνει το επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα του Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, θα φορούν μαύρα μπλουζάκια με τυπωμένη τη φράση «Walk For Freedom».

Φέτος, μάλιστα, με πρωτοβουλία της Ο.Ε. του «Νυχτερινού», τα μέλη της «Α21 Campaign» θα συνοδεύσουν κατά μήκος της Λεωφόρου Νίκης με τα αναπηρικά τους αμαξίδια οι εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών (ΠΑΣΠΑ) από το παράρτημα Μακεδονίας-Θράκης, κάνοντας ακόμα πιο ηχηρό το μήνυμα της αλληλεγγύης και της συνεργασίας για καλό σκοπό.

Μαζί τους θα βρίσκεται και η Ομάδα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων (Anti-Trafficking) της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που επίσης στηρίζει ενεργά την προσπάθεια.

Το φετινό «Walk For Freedom» θα πραγματοποιηθεί σε άλλες τρεις πόλεις στη χώρα μας (Αθήνα, Λάρισα και Δράμα) και σε συνολικά 600 πόλεις, σε 50 χώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ