ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Τρέξε, κέρδισε και πρόσφερε με το Stoiximan Running Τeam App

Τρέξε, κέρδισε και πρόσφερε με το Stoiximan Running Τeam App

Κατά τη διάρκεια του Μαραθώνιου "Μέγας Αλέξανδρος" έχεις και εσύ τη δυνατότητα να προσφέρεις σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη μέσα από το Stoiximan Running Τeam App.

Το δρομικό κίνημα ολοένα και μεγάλων στην Ελλάδα με αγώνες να διεξάγονται σε όλη τη χώρα. Χιλιάδες δρομείς ετοιμάζονται να τρέξουν την 1η Απριλίου στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης "Μέγας Αλέξανδρος".

Τόσο όσοι θα τρέξουν στο συγκεκριμένο αγώνα, αλλά και όσοι τους αρέσει να τρέχουν έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Με την εφαρμογή της Stoiximan Running Team τρέχεις για καλό σκοπό! Με κάθε σου διαδρομή, μαζεύεις πόντους οι οποίοι μετατρέπονται σε χρήματα που διατίθενται σε κοινωνικούς φορείς. Κατέβασέ τη από το Google Playγια Android ή από το App Storeγια iOs και ξεκίνα με 300 πόντους απλώς με την εγγραφή σου! Γίνε μέλος της μεγάλης οικογένειας της Stoiximan Running Team και μάζεψε πόντους σε κάθε δρομικό που συμμετέχουμε! Οι πόντοι σου μπορούν να αυξηθούν ακόμα και όταν προπονείσαι ή κοινοποιώντας το app στους φίλους σου!Με κάθε σου βήμα μπορείς να προσφέρεις ένα χαμόγελο σε κάποιον που το έχει ανάγκη.

Εσύ επιλέγεις το Ίδρυμα που στηρίζεις

Η Stoiximan Running Team είναι πάντα κοντά σε εκείνους που τη χρειάζονται. Μέσα από τις δράσεις και τα δρομικά, στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της, όλους εκείνους που αγωνίζονται παρά τις δυσκολίες. Με το SRT App μπορείς και εσύ να στηρίξεις ένα από τα Ιδρύματα που δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό. Η ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, το Χαμόγελο του Παιδιού και το Σωματείο «Πρωτοβουλία Για το Παιδί» αποτελούν έναν φάρο ελπίδας που με τη βοήθεια όλων μας θα συνεχίσουν να στέκονται δίπλα στα παιδιά που προσπαθούν να ξανακερδίσουν το χαμόγελό τους.

Κατέβασε το Stoiximan Running App από το Google Playγια Android ή το App Storeγια iOs και κάνε το τρέξιμό σου έμπρακτη βοήθεια σε αυτούς που τη χρειάζονται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ