Το "ευχαριστώ" του ΣΕΓΑΣ στους 51.000 δρομείς

Το "ευχαριστώ" του ΣΕΓΑΣ στους 51.000 δρομείς

Ο ΣΕΓΑΣ με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε όλους όσους έτρεξαν στον "35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας" και προετοιμάζεται ήδη για τον 36ο.

Για μία ακόμη χρονιά το ταβάνι του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας ανέβηκε. Αιτία η τεράστια συμμετοχή του κόσμου που έσπασε και το φράγμα των 51.000 και δημιούργησε έτσι μία ανεπανάληπτη γιορτή στους δρόμους της Αθήνας και της Αττικής.

Ο ΣΕΓΑΣ με ανακοίνωση του ευχαρίστησε όλους όσους έτρεξαν στον αγώνα και παράλληλα, υποσχέθηκε ακόμα μεγαλύτερη δουλειά για την επόμενη διοργάνωση.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Γιορτή, θέληση και αισιοδοξία είναι οι κύριες λέξεις που χαρακτηρίζουν τον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο. Μα δεν είναι μόνο οι τρεις αυτές λέξεις που μπορεί να χωρέσουν όλα τα μηνύματα του αγώνα που έστειλε στην υφήλιο την εικόνα της σύγχρονης Ελλάδας.

Είναι τα λόγια των 51.000 δρομέων από 101 χώρες που γα μήνες και χρόνια θα περιγράφουν την εμπειρία τους, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα.

Για τέσσερις ημέρες η χώρα μας, η Αθήνα και ο Μαραθώνας ήταν στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Η ιστορία και ο πολιτισμός μας έκαναν το γύρο του κόσμου. Η εικόνα μίας άρτιας διοργάνωσης και μίας ζωντανής, όμορφης πόλης, γεμάτης θετική ενέργεια ταξίδεψε σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Ο ΣΕΓΑΣ, η παλαιότερη Ελληνική αθλητική Ομοσπονδία, με την πολύτιμη και ανεκτίμητη προσφορά 120 ετών στην κοινωνία και την πατρίδα, οργάνωσε με αρτιότητα αυτή τη μεγάλη γιορτή πολιτισμού και αθλητισμού, με κεντρική στρατηγική κατεύθυνση τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Με επίκεντρο τον ΣΕΓΑΣ, η Περιφέρεια Αττικής, οι Δήμοι Αθηναίων και Μαραθώνα, οι Δήμοι της Μαραθώνιας διαδρομής, η Ελληνική Αστυνομία, το ΕΚΑΒ, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, οι Σύλλογοι Δρομέων, πολλές και σημαντικές ΜΚΟ, χιλιάδες εθελοντές, εργαζόμενοι, χορηγοί και υποστηρικτές και φυσικά δρομείς, αλλά και θεατές, συγκροτούν μια αλυσίδα που περνά από διαφορετικά επίπεδα, ενώνει ανθρώπους διαφόρων ειδικοτήτων και καταλήγει σε ένα εξαιρετικά επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Ο ΣΕΓΑΣ, μέσω του επικεφαλής αυτής της προσπάθειας, του Πρόεδρου του Κώστα Παναγόπουλου, απευθύνει σήμερα σε όλες και όλους, με πρώτους τους δρομείς, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη συνεισφορά τους στην μεγάλη επιτυχία του 35ου Μαραθωνίου της Αθήνας, του Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Από σήμερα, αρχίζει ο σχεδιασμός για τον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, στις 11 Νοεμβρίου 2018.

Παραλλήλως, αρχίζει η μεγάλη προσπάθεια, από την Περιφέρεια Αττικής, τον ΣΕΓΑΣ και το Δήμο Μαραθώνα, ώστε να αποφασιστούν και να υλοποιηθούν οι παρεμβάσεις που είναι απαραίτητες στην αφετηρία, προκειμένου να μπορέσουμε να υποδεχτούμε στα χρόνια που έρχονται πολύ περισσότερους δρομείς.

Ραντεβού στις 11 Νοεμβρίου 2018!"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

15 θανατηφόρες κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24