ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 4 Μαραθώνιο Ολυμπίας

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 4 Μαραθώνιο Ολυμπίας

Συνεχίζονται οι online εγγραφές για τον 4ο Μαραθώνιο Ολυμπίας και τους παράλληλους αγώνες που θα διεξαχθούν από 31 Μαρτίου με 1 Απριλίου 2018.

Ο αγώνας διοργανώνεται από το σωματείο “Μαραθώνιος Ολυμπίας – Olympia Marathon” σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Α.Σ. Κόροιβο Αμαλιάδας και αποτελεί το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του νομού Ηλείας.

Τη διοργάνωση στηρίζουν οι δήμοι Ηλίδας, και Αρχαίας Ολυμπίας καθώς και δεκάδες αθλητικοί, πολιτιστικοί, κοινωνικοί και εθελοντικοί φορείς της περιοχής, ενώ την τεχνική επιμέλεια της διοργάνωσης έχει αναλάβει και φέτος η All About Running.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να δώσει την ευκαιρία στους δρομείς της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού να αγωνισθούν στην μαραθώνια απόσταση στον τόπο που γεννήθηκε το Ολυμπιακό Πνεύμα.

Αγωνιστικό Πρόγραμμα

Το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι υπερπλήρες και περιλαμβάνει Μαραθώνιο, Ημιμαραθώνιο και αγώνα 12χλμ. Καθώς και αγώνες 2χλμ για όλους σε Αμαλιάδα, Πύργο και Αρχαία Ολυμπία.

Παράλληλα θα αναπτυχθούν γύρω από τη διοργάνωση πολιτιστικά και άλλα δρώμενα με στόχο τη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας του νομού Ηλείας και την προβολή και ανάδειξή του σε όλα τα επίπεδα.

Διεθνείς Συμμετοχές

Για άλλη μια χρονιά το πλήθος των ξένων δρομέων που επιθυμεί να τρέξει στην κοιτίδα του Ολυμπιακού Πνεύματος αυξάνεται! Άλλωστε εδώ και καιρό η φήμη του Μαραθώνιου της Ολυμπίας έχει περάσει τα σύνορα της Ελλάδας.

Έχουν δηλώσει συμμετοχή ως τώρα περισσότεροι από 130 δρομείς από 41 χώρες. Οι περισσότερες συμμετοχές είναι από τις Η.Π.Α με 21 άτομα, ακολουθεί η Μεγάλη Βρετανία με 12 και η Γαλλία με την Γερμανία οι οποίες έχουν από 11 δρομείς.

Περισσότερες Πληροφορίες – Εγγραφές

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Μαραθώνιο Ολυμπίας και τη διαδικασία εγγραφών μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης  www.olympiamarathon.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24