ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Πλήθος δρομέων και λάμψη "Euro 2004" o 5ος Μαραθώνιος Ναυπλίου

5ος Μαραθώνιος Ναυπλίου 2018//
Μαραθώνιος και Ημιμαραθώνιος δρόμος.
Με τη συμμετοχή 250 αθλητών ξεκίνησε στις 9.00 πμ ο 5ος Μαραθώνιος και με 1000 αθλητές ο ημιμαραθώνιος Ναυπλίου, σήμερα Κυριακή 4 Μαρτίου. Την εκκίνηση των αγώνων έκαναν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και η πρόεδρος του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο βουλευτής Αργολίδας Γ. Ανδριανός και η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ελένη Παναγιωτοπούλου . Κυρακή 4/3/2018.  (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
5ος Μαραθώνιος Ναυπλίου 2018// Μαραθώνιος και Ημιμαραθώνιος δρόμος. Με τη συμμετοχή 250 αθλητών ξεκίνησε στις 9.00 πμ ο 5ος Μαραθώνιος και με 1000 αθλητές ο ημιμαραθώνιος Ναυπλίου, σήμερα Κυριακή 4 Μαρτίου. Την εκκίνηση των αγώνων έκαναν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και η πρόεδρος του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο βουλευτής Αργολίδας Γ. Ανδριανός και η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ελένη Παναγιωτοπούλου . Κυρακή 4/3/2018. (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (04/03) με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων ο 5ος Μαραθώνιος Ναυπλίου. Τρεις πρωταθλητές Ευρώπης και ο Σάκης Ρουβάς έδωσαν λάμψη στον αγώνα.

Η γιορτή που είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές του Μαραθωνίου Ναυπλίου πήρε για μία ακόμα φορά άριστα! Για πέμπτη φορά χιλιάδες δρομείς πλημμύρισαν τους δρόμους της πόλης και έδωσαν ένα ξεχωριστό τόνο στην καθημερινότητα των πολιτών.

Από το πρωί της Κυριακής (04/03) χιλιάδες δρομείς βρέθηκαν στην εκκίνηση όλων των διαδρομών και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό

Στον Μαραθώνιο πρώτος στην κατηγορία των ανδρών ήταν ο Γιάννης Μαραγκός με χρόνο 2:53.28, ενώ στις γυναίκες πρώτη έκοψε την κορδέλα η Τζένη Μπουλμέτη σε 3:11.17. Ο Χριστόφορος Μερούσης όπως ήταν αναμενόμενο κέρδισε εύκολα σε 1:10.03, με τη Μάγδα Γαζέα να είναι η νικήτρια στις γυναίκες με 1:23.38.

Με τη συμμετοχή αρκετών παιδιών διεξήχθησαν και οι αγώνες των 5 χιλιομέτρων. Πρώτος ήταν ο Ανδρέας Δημητράκης με χρόνο 15.36, με τη Ελένη Λευκοπούλου να είναι η νικήτρια στις γυναίκες σε 18.25.

Ο Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», Σάκης Ρουβάς,με την συμμετοχή του στον 5ο Μαραθώνιο Ναυπλίου, που όπως είναι γνωστό είναι αφιερωμένος στο κοινωνικό έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στέλνει μήνυμα νίκης . Ο γνωστός καλλιτέχνης φτάνοντας στο Ναύπλιο επισκέφτηκε το περίπτερο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», πήρε μέρος στις απονομές των μεταλλίων του  Μαραθώνιου δρόμου. (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», Σάκης Ρουβάς,με την συμμετοχή του στον 5ο Μαραθώνιο Ναυπλίου, που όπως είναι γνωστό είναι αφιερωμένος στο κοινωνικό έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στέλνει μήνυμα νίκης . Ο γνωστός καλλιτέχνης φτάνοντας στο Ναύπλιο επισκέφτηκε το περίπτερο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», πήρε μέρος στις απονομές των μεταλλίων του Μαραθώνιου δρόμου. (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

* Περικυκλωμένος από μικρά παιδιά ο Σάκης Ρουβάς

Στο Ναύπλιο παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων τρεις πρωταθλητές Ευρώπης με την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του 2004. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τοπικών Μέσων στον αγώνα βρέθηκαν ο Άγγελος Μπασινάς, ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Ξεχωριστή ήταν και η παρουσία του Σάκη Ρουβά. Ο γνωστός τραγουδιστής εκπροσωπώντας το σύλλογο "Όραμα Ελπίδας" βρέθηκε στο Ναύπλιο για να συνδράμει στην εκστρατεία ενημέρωσης για την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ