ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Παράταση στις εγγραφές του 4ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ 4ο ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ 4ο ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μέχρι την Παρασκευή (05/10) θα μπορεί όποιος θέλει να δηλώσει συμμετοχή στον 4ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης ο οποίος θα διεξαχθεί στις 15/10.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 4ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης που θα γίνει την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, στη Νέα Σμύρνη, μετά την μεγάλη ανταπόκριση των δρομέων όλης της Αθήνας, αποφάσισε να δώσει παράταση στη διορία για τις εγγραφές, ως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 5 Οκτωβρίου.

Ετσι όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα αγωνίσματα των 2,5 χλμ., 5 χλμ. και 10 χλμ. που περιλαμβάνει το πρόγραμμα του αγώνα, τον οποίο διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και την υποστήριξη από τον Πανιώνιος ΓΣΣ και τη Νεότητα του Ερυθρού Σταυρού.

Oι εγγραφές μπορούν να γίνουν στο περίπτερο του αγώνα στο Άλσος Νέας Σμύρνης, στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Νέας Σμύρνης από 09:00 – 14:00, Ελ. Βενιζέλου 16, 7ος όροφος, αλλά και εδώ.

Αξίζει να τονιστεί, ότι λόγω της φύσης του αγώνα που διεξάγεται για να θυμίζει σε όλους τις χαμένες πατρίδες και της συγκινητικής συμμετοχής των δρομέων που φέτος αναμένεται να φτάσουν τα 7.000 άτομα, αποφασίστηκε από την Οργανωτική Επιτροπή το 70% των εσόδων από τις εγγραφές, να διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς και συγκεκριμένα στην ACTIONAID και στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή.

Οι τρεις πρώτοι στον αγώνα των 10 χλμ. θα πάρουν το βραβείο "Καλλιπάτειρα" που συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 300 ευρώ για τον πρώτο, 200 ευρώ για τον δεύτερο και 150 ευρώ για τον τρίτο νικητή τόσο στις γυναίκες όσο και στους άντρες.

Επίσης, ο κάθε δρομέας θα πάρει:

* Συλλεκτικό τεχνικό t-shirt υψηλής ποιότητας, για το κάθε αγώνισμα

* Μοναδικά φιλοτεχνημένο μετάλλιο τερματισμού

* Τσάντα πλάτης με το λογότυπο της διοργάνωσης

* Δωρεάν αναμνηστικές φωτογραφίες από τη διαδρομή και τον τερματισμό του αγώνα

* Ηλεκτρονική εκτύπωση του διπλώματος και των φωτογραφιών με την αναγραφή του ονόματος και της επίδοσης

* Αριθμό συμμετοχής με τυπωμένο το όνομα του δρομέα εφόσον δηλωθεί μέχρι 28/09/18

* Παροχή ισοτονικών ποτών στους σταθμούς τροφοδοσίας

* Δωρεάν και πλήρης υγιειονομική κάλυψη

* Δώρα των χορηγών για τους πρώτους νικητές αλλά και για τους συμμετέχοντες κατόπιν κλήρωσης

* Μουσική στους σταθμούς του τραμ κατά μήκος της διαδρομής

* Εκδηλώσεις την παραμονή και κατά τη διάρκεια του αγώνα

Για περισσότερες πληροφορίες: www.neasmirnihistoricrun.gr & https://www.facebook.com/NeaSmyrniHistoricRun/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ