ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Ολοταχώς για νέο ρεκόρ ο "Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης"

Ολοταχώς για νέο ρεκόρ ο "Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή ο 3ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης και ήδη όλα δείχνουν ότι θα έχουμε νέο ρεκόρ συμμετοχών.

Ιδιαίτερα θετική είναι η ανταπόκριση των δρομέων ολόκληρης της Αττικής στο άνοιγμα των εγγραφών για τον 3ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, που θα γίνει στις 8 Οκτωβρίου 2017, παρότι μεσολαβούν σχεδόν τέσσερις μήνες για το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της Αττικής μετά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο και τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας.

Όπως επισημαίνει ο Βαγγέλης Χατζατουριάν που είναι ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, τα πρώτα σημάδια για τις συμμετοχές είναι κάτι περισσότερο από ενθαρρυντικά: "Πραγματικά το ενδιαφέρον από τους δρομείς είναι μεγάλο και είναι πολλοί αυτοί που ζητούν πληροφορίες, ενώ έχουμε ήδη και εγγραφές. Το γεγονός αυτό μας γεμίζει δύναμη να διοργανώσουμε έναν ακόμα καλύτερο αγώνα, σε σχέση με τις δύο πρώτες διοργανώσεις, αλλά παράλληλα ανεβάζει και τον πήχη των προσδοκιών που υπάρχουν για τον Αγώνα Ιστορικής Μνήμης της Νέας Σμύρνης. Στόχος μας είναι να μην προδώσουμε τις προσδοκίες των δρομέων και να συνεχίσουμε την εξαιρετική παράδοση που έχουμε δημιουργήσει από την πρώτη φορά. Αλλωστε οι σχεδόν 5.500 συμπολίτες μας κάθε ηλικίας που πήραν πέρσι μέρος, έζησαν ξεχωριστές στιγμές και εμείς θέλουμε να τις ξαναζήσουν και φέτος, διατηρώντας αναλλοίωτη την ιστορική μνήμη για τις χαμένες πατρίδες. Παράλληλα ο αγώνας της 8ης Οκτωβρίου θα αποτελέσει την τελευταία εκδήλωση των «Ιωνικών Γιορτών», σηματοδοτώντας τη λήξη του μεγαλύτερου πολιτιστικού φεστιβάλ της Αττικής", κατέληξε ο Βαγγέλης Χατζατουριάν.

Το Nea Smirni Historic Run 2017 διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και τον αγώνα υποστηρίζουν ενεργά ο Πανιώνιος ΓΣΣ, ο Σύλλογος Αθλούμενων Φίλων του Άλσους (ΣΑΦΑΝΣ) και η Νεότητα του Ερυθρού Σταυρού.

Στο πρόγραμμα του 3ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, υπάρχουν αγωνίσματα 2,5 χλμ., 5 χλμ. και 10 χλμ. και για να συμμετάσχει κάποιος στα 5 χλμ. και 10 χλμ., θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του, ενώ στον αγώνα δρόμου των 2,5 χλμ., μπορούν να μετέχουν δρομείς όλων των ηλικιών.

Οι εγγραφές συνεχίζονται στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Νέας Σμύρνης από 09:00 – 14:00, Ελ. Βενιζέλου 16, 7ος όροφος, αλλά και στο σύνδεσμο: http://www.neasmirnihistoricrun.gr/site/index.php/eggrafi/online-eggrafi

Επιπλέον, η Οργανωτική Επιτροπή καλεί όλους τους δημότες και όποιον άλλο το επιθυμεί, να αγκαλιάσουν την Διοργάνωση μετέχοντας στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού στο σύνδεσμο: http://www.neasmirnihistoricrun.gr/site/index.php/eggrafi/online-eggrafi-ethelonti

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ