ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές στον Μαραθώνιο Ναυπλίου

Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές στον Μαραθώνιο Ναυπλίου

Το ραντεβού με όλους τους φίλους του τρεξίματος έκλεισε για τον Μαραθώνιο του Ναυπλίου (4/4) αφού πλέον οι εγγραφές έχουν πλέον ολοκληρωθεί.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου σας ενημερώνει ότι η διαδικασία των On-line ΕΓΓΡΑΦΩΝ σε όλους τους Αγώνες Δρόμου του Μαραθωνίου Ναυπλίου έχει ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ...

Σας ευχαριστούμε για την επιλογή σας να συμμετάσχετε σε έναν απο τους Αγώνες Δρόμου της Διοργάνωσης του Μαραθωνίου Ναυπλίου - Nafplio Marathon.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου, ευχαριστεί θερμά όλους τους φιλάθλους δρομείς, όλους τους συμμετέχοντες αλλά και τους υποστηρικτές του Μεγάλου αυτού Αθλητικού γεγονότος της Πελοποννήσου, για την ανταποκρισή τους στο κάλεσμά της και την συμμετοχή τους σε όλους τους Αγώνες δρόμου της Διοργάνωσης.

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία των On-line ΕΓΓΡΑΦΩΝ σε όλους τους Αγώνες Δρόμου του Μαραθωνίου Ναυπλίου έχει ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.

Ενημερώνουμε επίσης τους ενδιαφερόμενους δρομείς, ότι για όλους τους αγώνες δρόμου θα πραγματοποιηθούν εγγραφές, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, το οποίο θα λειτουργήσει στο ΦΟΥΓΑΡΟ, Παρασκευή 2 και Σάββατο 3 Μαρτίου 2018, 10:00 - 20:00.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Τόπος: ΦΟΥΓΑΡΟ (οδός Ασκληπιού 98 Ναύπλιο, τηλ. 27520 47347).
Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας:

Πέμπτη 1.03.17, 17:00 – 20:00
Αποκλειστικά για την παραλαβή του υλικού συμμετοχής από τους Υπευθύνους Συμμετοχής Σχολικών Μονάδων.
Παρασκευή 2 και Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 από τις 10:00 – 20:00.
Οι συμμετέχοντες οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από το Κέντρο Εγγραφών τον αριθμό συμμετοχής τους με ενσωματομένο το Bib tag χρονομέτρησης (μόνο για τους αγώνες Μαραθωνίου, Ημιμαραθωνίου Δρόμου καθώς και του Αγώνα Δρόμου 5 χλμ.) - καθώς επίσης και το υπόλοιπο υλικό της διοργάνωσης.

Την ημέρα του Αγώνα, Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, από τις 07:45 μέχρι 12:30, θα λειτουργεί η Γραμματεία της Διοργάνωσης για την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής και του υλικού της Διοργάνωσης, για όσους συμμετέχοντες μετακινηθούν αυθημερόν, μία ώρα πριν την διεξαγωγή του κάθε αγωνίσματος.

Αναμένουμε να σας καλοσωρίσουμε,στην εκκίνηση των Αγώνων Δρόμου της μεγαλύτερης Αθλητικής Γιορτής της Πελοπονήσσου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ