ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Ο Stoiximan.gr Μέγας Χορηγός του 11ου Μαραθωνίου "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

Ο Stoiximan.gr Μέγας Χορηγός του 11ου Μαραθωνίου "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

Επίσημη Παρουσίαση Υποστηρικτών του Μαραθωνίου "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" στις 23 Φεβρουαρίου (14:00). Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν η ΝΝ ως Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης και ο Stoiximan.gr ως ο Μέγας Χορηγός αυτής.

Η Οργανωτική Επιτροπή του ΝΝ 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» θα πραγματοποιήσει την επίσημη παρουσίαση των δύο Βασικών Υποστηρικτών της, σε Συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου στις 14:00, στο εντευκτήριο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς, στο Μικρολίμανο.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν η ΝΝ ως Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης και ο Stoiximan.gr ως ο Μέγας Χορηγός αυτής.

Παράλληλα, οι διοργανωτές θα απευθύνουν από την πρωτεύουσα πρόκληση στους δρομείς όλης της χώρας να επισκεφθούν τη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 3 Απριλίου και να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της συμμετοχής στο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

Η επίσημη παρουσίαση του αγωνιστικού προγράμματος καθώς και των παράλληλων εκδηλώσεων της διοργάνωσης, η οποία εκτός από την αθλητική της διάσταση διαθέτει πολιτιστικό, κοινωνικό, ιστορικό, περιβαλλοντικό, επιστημονικό και τουριστικό χαρακτήρα, είναι προγραμματισμένη να γίνει σε Συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί την Τετάρτη 23 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ