Μετράμε αντίστροφα για τον 3ο Μαραθώνιο Ολυμπίας

Η Ηλεία ετοιμάζεται να γιορτάσει τον 3ο Μαραθώνιο Ολυμπίας. Το διήμερο 25-26 Μαρτίου ο Μαραθώνιος Ολυμπίας, πιστός στο ραντεβού του με τους δρομείς, επιστρέφει με ένα πρόγραμμα γεμάτο, τόσο στο αθλητικό, όσο και στο πολιτιστικό κομμάτι.

Λιγότερο από ένας μήνες απομένει μέχρι τη διεξαγωγή του 3ου Μαραθώνιου Ολυμπίας και ήδη έχει καταρριφθεί το πρώτο ρεκόρ, αυτό του αριθμού των χωρών που θα εκπροσωπηθούν. Ήδη, λοιπόν, υπάρχουν δηλώσεις συμμετοχής από 17 χώρες (πέρσι ο αντίστοιχος αριθμός ήταν εννιά) και συγκεκριμένα από Γαλλία, Ισπανία, Ιαπωνία, Αγγλία, ΗΠΑ, Αυστρία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ιρλανδία, Αργεντινή, Σουηδία, Κατάρ, Νιγηρία, Ισραήλ, Σαουδική Αραβία, και Κιργιστάν.

Φέτος η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και οι αποστάσεις των διαδρομών του αγώνα θα πιστοποιηθούν από τη Διεθνή Ένωση Αγώνων Δρόμου (AIMS), της οποίας και φιλοδοξεί να γίνει μέλος.

Σάββατο 25 Μαρτίου

17:00 Εκκίνηση Αγώνας Δρόμου 12 χλμ. Αρχαίας Ήλιδας

17:10 Εκκίνηση Αγώνα 2 χλμ. Αμαλιάδας

18:30 Τελετή απονομών στους νικητές

18:50 Ολοκλήρωση αγώνα

20:00 Νυχτερινός Αγώνας 2 χλμ Πύργου

Κυριακή 26 Μαρτίου

9:00 Εκκίνηση Μαραθώνιου Ολυμπίας, Αμαλιάδα

9:30 Εκκίνηση Ημιμαραθώνιου Πύργου - Αρχαίας Ολυμπίας, Πύργος

10:15 Εκκίνηση Αγώνα 2 χλμ., Αρχαία Ολυμπία.

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά μέσα από την πλατφόρμα myrace.gr. Το myrace.gr είναι ένα νέο εργαλείο για αθλητές και διοργανωτές από την ALL ABOUT RUNNING για την εύρεση και εγγραφή σε αγώνες και παρουσίαση αποτελεσμάτων σε πραγματικό χρόνο. Τώρα ξέρετε που θα βρείτε τον επόμενό σας αγώνα αλλά και τις παλαιότερες επιδόσεις σας!Απλό Πακέτο

Ενισχυμένο Πακέτο

Μαραθώνιος

15€

20€

Ημιμαραθώνιος

12€

15€

12 χλμ

12€

15€

Αναλυτικά τα κόστη συμμετοχής ανά αγώνα:

*Σε ομάδες άνω των 10 ατόμων ισχύουν μειωμένες τιμές

Για περισσότερες πληροφορίες και τρόπους εγγραφής επισκεφτείτε το www.olympiamarathon.gr

Για τυχόν απορίες ή/και διευκρινήσεις επικοινωνήστε μέσω e-mail στο support@olympiamarathon.gr και τηλεφωνικά στο +30 211 11 68240

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24