Μαραθωνοδρόμος κατέρρευσε και οι θεατές τον έβγαζαν φωτογραφίες!

Κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου στους κοινοπολιτειακούς αγώνες ο Κάλουμ Χόκινς κατέρρευσε με τους διοργανωτές να καθυστερούν χαρακτηριστικά να τον βοηθήσουν και τους θεατές να να τον βγάζουν φωτογραφίες! (VIDEO)

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια των κοινοπολιτειακών αγώνων που διεξάγονται στην Αυστραλία. Με τη θερμοκρασία πάνω από τους 27 βαθμούς Κελσίου και μετά από μία απαιτητική διαδρομή ο Κάλουμ Χόκινς έφτασε να προηγείται στον Μαραθώνιο.

Δύο χιλιόμετρα όμως πριν τον τερματισμό ο δρομέας από την Σκωτία κατέρρευσε δύο φορές σε απόσταση λίγων μέτρων.

Την πρώτη φορά κατάφερε να σηκωθεί, τη δεύτερη όμως έπεσε στην άσφαλτο εμφανώς εξαντλημένος. Οι διοργανωτές άργησαν χαρακτηριστικά να επέμβουν και να τον βοηθήσουν όμως ευτυχώς φαίνεται ότι ο Κάλουμ Χόκινς θα ξεπεράσει αυτή την περιπέτεια του χωρίς κάποιο άλλο πρόβλημα. Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες ο αθλητής από την Σκωτία επανήλθε και μάλιστα σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση ήρθε σε επικοινωνία με τους δικούς του ανθρώπους. 

Βέβαια, πέρα από την παταγώδη αποτυχία των διοργανωτών εκείνο που δεν γίνεται να περάσει δίχως σχολιασμό είναι η αντίδραση των θεατών. Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί την πρώτη φορά που κατέρρευσε υπήρξαν κάποιοι που προσπάθησαν να τον βοηθήσουν. Τη δεύτερη φορά όμως μπορείτε να διακρίνετε αρκετούς να βγάζουν φωτογραφίες τον Χόκινς που βρίσκεται αναίσθητος στην άσφαλτο!

Το να δεχτεί βοήθεια ένας αθλητής μπορεί να οδηγήσει στον αποκλεισμό του, ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ξεκάθαρο ότι ο Χόκινς δεν μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα.

Photo credits: Tracey Nearmy/AAP Image via AP

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ο Conor McGregor πλακώνεται με 5 διάσημους Έλληνες

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν ήταν κάτι, τα είχε ξαναβάλει μαζί του.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24