ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Μαραθώνιος Ρόδου: Συμμετοχές από 30 χώρες!

Μαραθώνιος Ρόδου: Συμμετοχές από 30 χώρες!

Με τη συμμετοχή αθλητών από 30 χώρες θα διεξαχθεί στις 29 Απριλίου ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου.

Τα σύνορα της Ελλάδας έχει περάσει εδώ και καιρό, η φήμη και η καταξίωση του Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου, όπως αποδεικνύετα και από τις συμμετοχές δρομέων από άλλες χώρες, που θα ταξιδέψουν στο νησί για να πάρουν μέρος στον αγώνα.

Παρότι απομένει ακόμα ενάμιση μήνας πριν από τη διεξαγωγή του Μαραθωνίου, που θα γίνει στις 29 Απριλίου, έχουν δηλώσει συμμετοχή ως τώρα 140 δρομείς από 30 χώρες, γεγονός που δείχνει τη δυναμική που έχει το γεγονός εκτός συνόρων.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι κάθε χρόνο αυξάνεται το ποσοστό των ξένων δρομέων που τρέχουν δίπλα στη θάλασσα και ανάμεσα στα ιστορικά μνημεία του μνημεία του νησιού και επιβεβαιώνει ότι η διοργάνωσηπετυχαίνει το σκοπό, για προσέλκυση αθλητικού τουρισμού στα Δωδεκάνησα και επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, πέραν τους μήνες του καλοκαιριού.

Οι περισσότερες συμμετοχές είναι από τη Μεγάλη Βρετανία με 31 άτομα, ακολουθεί η Γαλλία με 18, η Γερμανία με 11 και μετά οι Ηνωμένες Πολιτείες με 10!

Εκτός από τους δρομείς, μεγάλο είναι και το ενδιαφέρον από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του εξωτερικού.

Πέρα από τους δημοσιογράφους που έρχονται κάθε χρόνο, ειδικά για φέτος θα ταξιδέψει στη Ρόδο πολυμελές συνεργείο της νορβηγικής τηλεόρασης που θα γυρίσουν ένα επεισόδιο της εκπομπής τουΟλυμπιονίκη της ποδηλασίας Dag Otto Lauritzen, ο οποίος ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και προτείνει ξεχωριστές δραστηριότητες σε μοναδικές τοποθεσίες. Για να τρέξει σε μαραθώνιο επέλεξε ως κατάλληλομέρος τη Ρόδο και εκτός από τον αγώνα, θα κάνει γυρίσματα σε όλο το νησί. Επίσης τριμελές τηλεοπτικό συνεργείο θα έρθει από την Ισπανία για να κινηματογραφήσει τον μαραθώνιο και να τρέξει στοναγώνα!

Το σίγουρο είναι, ότι οι εικόνες της Ρόδου, μέσω αυτών των πρωτοβουλιών, θα κάνουν το γύρο του κόσμου!

Χρυσός χορηγός του Μαραθωνίου Ρόδου είναι και φέτος η Adidas μέσω του τοπικού της κατάστηματος Adidas Rhodes και ονομαστικός χορηγός του αγώνα των 5 χλμ. ο όμιλος Η Hotels collection. Επίσης, ηBlue Star Ferries που είναι επίσημος χορηγός ακτοπλοϊκών μεταφορών και παρέχει 50% έκπτωση στους επιβάτες και 30% στα οχήματα που θα ταξιδέψουν με τα πλοία της για τη Ρόδο, από τον Πειραιά, τηνΚω, την Κάλυμνο, τη Λέρο και τη Σύρο.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τη διαδικασία κρατήσεων , επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα στο τηλέφωνο 2241030145 (09.00-13:00) ή στείλτε μήνυμα στοinfo@rhodesmarathon.gr

Επίσης στην ανανεωμένη ιστοσελίδα rhodesmarathon.gr μπορείτε να βρείτε σπουδαίες προσφορές και μεγάλες εκπτώσεις για τη διαμονή στη Ρόδο, μέσω των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων με το Μαραθώνιο.

Οι εγγραφές για το Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο, αλλά και τους αγώνες των 10 χλμ.5 χλμ. και 1.000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων συνεχίζονται στο www.rhodesmarathon.gr.

Εγγραφές γίνονται καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής (09.00 13.00) και στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου στην οδό Βύρωνος 1. Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου και τον ΔΟΠΑΡ καθώς και με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου ενώ έχει συμπεριληφθεί στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχές:

https://rhodesmarathon.gr

Facebook: https://www.facebook.com/roads2rhodes

Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes

Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2241030145 (καθημερινές 09.00-13.00)

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24