ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Κωνσταντόπουλος: "Το δεύτερο μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της Ελλάδος"

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ STOIXIMAN.GR (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ STOIXIMAN.GR (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Κόσμος των Σπορ" της ΕΡΤ3 και αναφέρθηκε στον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ", τον οποίο χαρακτήρισε το δεύτερο μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της Ελλάδας.

Με τη λαμπρότητα που αρμόζει στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ", που θα πλημμυρίσει το κέντρο της Θεσσαλονίκης με περισσότερους από 20.000 δρομείς κάθε ηλικίας, την Κυριακή 2 Απριλίου!

Με αφορμή την μεγάλη γιορτή, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Κόσμος των Σπορ" της ΕΡΤ3 και υποστήριξε πως αποτελεί τιμή για την μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο να αποτελεί μεγάλο χορηγό και ονοματοδότη του Μαραθωνίου.

Παράλληλα, τον χαρακτήρισε το δεύτερο μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της Ελλάδας, ενώ στάθηκε στην σπουδαιότητα των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που στηρίζουν και ενισχύουν τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

"Καταρχάς, είναι μεγάλη τιμή και χαρά για την Stoiximan το γεγονός ότι είμαστε μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του Διεθνή Μαραθωνίου 'Μέγας Αλέξανδρος'. Πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της Ελλάδος και περιμένουμε την Κυριακή περισσότερους από 20.000 δρομείς, αλλά και πάρα πολλούς θεατές να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Για την εταιρεία μας είναι πολύ σημαντικό γιατί είναι μία μεγάλη ευκαιρία να συνδυάσουμε τόσο την στήριξή μας στον ελληνικό αθλητισμό όσο και στην ελληνική κοινωνία βάσει του εκτεταμένου προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Στηρίζουμε τέσσερα ιδρύματα μέσω του Μαραθωνίου, ενώ μαζί με τον δήμο Θεσσαλονίκης διοργανώνουμε αυτές τις ημέρες το Κοινωνικό Παντοπωλείο στην προσπάθειά μας να ενισχύσουμε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε σε VIDEO τις δηλώσεις του:

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ