ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Κέρδισε συλλεκτικά giftpack από τον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

Κέρδισε συλλεκτικά giftpack από τον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

Την Κυριακή 1 Απριλίου θα διεξαχθεί ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" και όσοι κάνουν την εγγραφή τους μέχρι τις 28/2 θα διεκδικήσουν συλλεκτικά giftpack.

Αστέρια του ελληνικού αθλητισμού, Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες και διεθνείς αθλητές - αθλήτριες των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, όπως ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Αναστασία Μαρινάκου, ο Χρήστος Καλλίας, η Αθηνά Κοΐνη και πολλοί άλλοι, σε καλούν να τρέξεις μαζί τους στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», που υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις, αλλά και πλούσια δώρα!

Όσοι εγγραφούν από σήμερα (Τρίτη 23 Ιανουαρίου) έως και τις 28 Φεβρουαρίου, θα μπουν αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα από τα 10 συλλεκτικά giftpack της διοργάνωσης!

Το κάθε giftpack περιλαμβάνει 1 αυθεντικό μπλουζάκι του αγώνα, 1 αδιάβροχο, 1 σακίδιο ώμου και 1 προστατευτικό λαιμού (neckwear) του Stoiximan.gr 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Απριλίου!

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά, στον παρακάτω σύνδεσμο: http://bit.ly/marathon-giftpack

Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου με αποστολή της δήλωσης με e-mail στο [email protected] ή με fax στο 2310 200361, ή αυτοπροσώπως στα Κεντρικά Γραφεία της διοργάνωσης στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, προέκταση Αγ. Δημητρίου (τηλ.: 2310 200360).

Πάρε μέρος κι εσύ στη μεγαλύτερη αθλητική και κοινωνική γιορτή της Βόρειας Ελλάδας και κέρδισε μοναδικά δώρα!

Ο διαγωνισμός ισχύει για ατομικές εγγραφές που θα ολοκληρωθούν έως την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2018. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Stoiximan.gr 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ », που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Απριλίου , περιλαμβάνει τον Μαραθώνιο δρόμο (ώρα έναρξης 08:00) στην ιστορική διαδρομή Πέλλα - Θεσσαλονίκη, καθώς και τους Δρόμους Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. (ώρα έναρξης 08:45) και 5.000μ. (ώρα έναρξης 12:30).

Παράλληλα με τη διοργάνωση διεξάγεται και ο Δρόμος 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων, σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού - Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ