ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Η εφαρμογή του ΣΕΓΑΣ "επιστρέφει" για τον 7ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας!

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕς 5 ΚΑΙ 3 ΧΙΛ ΜΕΜ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ---ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Sport
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕς 5 ΚΑΙ 3 ΧΙΛ ΜΕΜ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ---ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Sport EUROKINISSI SPORTS

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας με περισσότερους από 20.000 δρομείς να αναμένεται να κατακλύσουν το κέντρο της πόλης στις 18 Μαρτίου.

Μετά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της πρώτης χρονιάς η εντυπωσιακή εφαρμογή για το Ημιμαραθώνιο Αθήνας επιστρέφει ξανά, ικανή να μεταφέρει τον παλμό του αγώνα σε όλους όσους τον παρακολουθούν από μακριά, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες σε εκείνους που τρέχουν!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο (Live Tracking) την εξέλιξη του αγώνα από το κινητό τους, το tablet, ή και τον υπολογιστή, αρκεί να κατεβάσουν την σχετική εφαρμογή «Athens HM powered by MyLaps», η οποία είναι διαθέσιμη ΔΩΡΕΑΝ από το ΣΕΓΑΣ,** τόσο για iOS (Apple store), όσο και για Androids (Google play).

Με τον τρόπο αυτό μπορούν να διατηρούν επαφή με τους φίλους τους και να βλέπουν την εξέλιξή τους σε όποιον αγώνα και αν συμμετέχουν την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018.

Επιπλέον, εκτός από τα παραπάνω, οι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν να μοιραστούν τις επιδόσεις τους με τους φίλους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ανεβάσουν selfies με τα λογότυπα του αγώνα και φυσικά να βρίσκουν κάθε στιγμή όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν στον αγώνα, την πρόγνωση του καιρού αλλά και μετά το τέλος του αγώνα να δουν ξανά την προσπάθεια τους χάρη στη λειτουργία Live Tracking Replay.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή πατώντας εδώ σήμερα κιόλας ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις και χρήσιμες πληροφορίες για την προετοιμασία σας ενόψει του αγώνα, όπως η αποστολή των βεβαιώσεων για τα bib numbers, το άνοιγμα και το πρόγραμμα του Κέντρου Εγγραφών και της EXPO, προσφορές των χορηγών μας, κλπ.

Όσοι έχετε «κρατήσει» την εφαρμογή από την περυσινή διοργάνωση, και για να δείτε όλα τα καινούρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής, σιγουρευτείτε πως έχετε ανανεώσει στην τελευταία έκδοση της, μέσα από το App Store και/ή Google Play Store!

Στην τελική ευθεία οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας

Συνεχίζεται η περίοδος εγγραφών της διοργάνωσης του 7ου ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο της Αθήνας στις 18 Μαρτίου 2018, και αναμένεται να υποδεχθεί πάνω από 20.000 δρομείς όλων των ηλικιών!

Επειδή τα όρια συμμετοχής αναμένεται να συμπληρωθούν σύντομα, τόσο στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο, όσο και στους Αγώνες 5χλμ & 3χλμ, επίλεξε τον αγώνα που σου ταιριάζει και πάρε μέρος στη μεγαλύτερη γιορτή στο κέντρο της Αθήνας.

Κλείσε θέση στο μεγάλο ραντεβού δηλώνοντας άμεσα συμμετοχή, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, www.athinahalfmarathon.gr!

Η εφαρμογή του ΣΕΓΑΣ "επιστρέφει" για τον 7ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας!

Το Επίσημο t-shirt του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2018!

Έχετε ήδη εγγραφεί σε έναν από τους Αγώνες Δρόμου του 7ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας;. Εάν έχετε επιλέξει το Βασικό Επίπεδο Εγγραφής, σας καλούμε να αναβαθμίσετε τώρα την εγγραφή σας στο Ενισχυμένο Επίπεδο, το οποίο περιλαμβάνει και το επίσημο t-shirt της διοργάνωσης, αποκλειστικά σχεδιασμένο από την adidas, και το οποίο παρουσιάζεται εδώ για πρώτη φορά. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η διαθεσιμότητα για το συγκεκριμένο t-shirt είναι περιορισμένη καθώς παράγεται σε συγκεκριμένο αριθμό τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο σχέδιό του. Μη χάσετε λοιπόν την ευκαιρία, και αναβαθμίστε τώρα την εγγραφή σας ώστε να εξασφαλίσετε το t-shirt που θα τραβήξει τα βλέμματα της δρομικής και μη κοινότητας το Μάρτιο!

Ημιμαραθώνιος Αθήνας σημαίνει Κοινωνική Ευθύνη

Το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, που από το 2015 ακολουθεί τα βήματα του προγράμματος του Μαραθωνίου Αθήνας, μεγαλώνει και καλωσορίζει περήφανα δύο καινούριες οργανώσεις στο πρόγραμμα: το WWF Hellas & τη Σχολή Σκύλων - Οδηγών "Λάρα".

Το WWF Ελλάς αποτελεί το ελληνικό τμήμα του παγκόσμιου δικτύου του WWF και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα τα τελευταία 27 χρόνια, έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερες από 300 δράσεις προστασίας της μοναδικής ελληνικής φύσης.
H σχολή σκύλων - οδηγών "Λάρα", είναι ΜΚΟ με σκοπό τη δωρεάν εκπαίδευση και παροχή, ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων σε ανθρώπους με απώλεια όρασης. Ιδρύθηκε το 2008 και μέχρι σήμερα, συμβάλλει δυναμικά στη διάδοση του θεσμού των σκύλων - οδηγών στην Ελλάδα.

Σας θυμίζουμε πως μπορείτε να στηρίξετε τις παραπάνω ΜΚΟ, όπως και την Ε.ΨΥ.ΜΕ. που συνεχίζει για άλλη μια χρονιά στο πρόγραμμα των συνεργαζόμενων ΜΚΟ, μέσω της αίτησης συμμετοχής σας στους αγώνες δρόμου της διοργάνωσης του Ημιμαραθωνίου Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ