ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

H 24MEDIA τρέχει στον 35ο Μαραθώνιο

H 24MEDIA τρέχει στον 35ο Μαραθώνιο

Η 24MEDIA πέρα από χορηγός επικοινωνίας του ΣΕΓΑΣ και Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας θα συμμετάσχει στον αγώνα με τη δική της Running Team.

Οι δημοσιογράφοι και κυρίως οι αθλητικοί δύσκολα δοκιμάζουν αυτά για τα οποία γράφουν. Κι όμως εύκολα εγκαταλείπουν τα γραφεία τους και παίρνουν τους δρόμους, για να καλύψουν τα ρεπορτάζ τους.

Αυτό ακριβώς έκαναν πραγματικότητα οι εργαζόμενοι στην 24MEDIA, συντάκτες και όχι μόνο, με την ομάδα να φοράει φανέλες και σορτσάκια, για να πάρει μέρος στον 35ο Μαραθώνιο της Αθήνας και όχι μόνο ως χορηγοί, αλλά και ως δρομείς.

Η ανεργία την οδήγησε στο τρέξιμο

Η Βίκυ Σαμαρά, αρχισυντάκτρια του πολιτικού ρεπορτάζ, αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση καθώς ξεπέρασε το μακρύ διάστημα της ανεργίας της, με το τρέξιμο. Η συμμετοχή της σε αγώνες την έκανε να πιστέψει ότι θα τα καταφέρει : "Δεν είναι η πρώτη φορά που τρέχω. Είχα τρέξει και πέρυσι στα 10χλμ. και από το 2015 στα 5χλμ. Την άνοιξη του 2015 ήταν η πρώτη μου συμμετοχή. Άρχισα το τρέξιμο όταν πέρασα ένα μακρό διάστημα ανεργίας. Ήταν μια διασκέδαση, μια παρηγοριά. Καλή αφορμή να βγω από το σπίτι. Έτρεχα 10χλμ δύο φορές την εβδομάδα. Ήταν ένας τρόπος και να αθλούμαι, αλλά και να νιώθω καλύτερα χωρίς χρήματα. Ολο αυτό με βοηθούσε να στέκομαι όρθια βάζοντας συνέχεια μεγαλύτερους στόχους και να τους ξεπερνάω".

Καπνίστρια η ίδια, δεν πίστευε ότι μπορεί να τα καταφέρει: "Ήμουν άνθρωπος που δεν έτρεχα, καπνίστρια και με κατατομή όχι κατάλληλη για μεγάλες αποστάσεις, δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρω".

Στο 10άρι θα πάρει μέρος και με στόχο: "Να τερματίσω. Αυτός ήταν και ο αρχικός μου στόχος να τερματίσω σε αγώνα και επειδή τρέχω μαζί με μια συνάδελφο και φίλη, δε βάζω στόχο το χρόνο, αλλά να τερματίσουμε μαζί γιατί για κείνη είναι η πρώτη της φορά. Είναι διασκεδαστικό και ως εμπειρία".

Επτά χρόνια στηρίζει το Μαραθώνιο η 24MEDIA

Η Χριστίνα Τζεβελέκου εργάζεται στο τμήμα marketing του ομίλου και μετέχει για πρώτη φορά, στο 5άρι του Μαραθωνίου της Αθήνας: «Η 24MEDIA στηρίζει για ακόμη μια χρονιά τον Μαραθώνιο της Αθήνας, ως χορηγός επικοινωνίας με το Sport24.gr και την Huffpost Greece, αναγνωρίζοντας την αθλητική και κοινωνική του αξία. Πιστή στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, η ομάδα της 24MEDIA θα τρέξει και φέτος, με τις συμμετοχές να αυξάνονται κάθε χρόνο και περισσότερο. Προσωπικά θα τρέξω στα 5χλμ για πρώτη φορά, πιο πολύ για να ζήσω την εμπειρία του Μαραθωνίου και σύμφωνα με τον χρόνο που θα κάνω να μπορέσω να βάλω καλύτερο στόχο για την επόμενη χρονιά.

Πόσο βοηθάει τους υπαλλήλους αυτή η συμμετοχή στην ομάδα: «Η συμμετοχή στον Μαραθώνιο ενισχύει το αθλητικό πνεύμα και την ομαδικότητα μεταξύ μας. Περιμένουμε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου για να τρέξουμε όλοι μαζί».

Όλοι για έναν...σκοπό και ένας... σκοπός για όλους

Η Έλενα Καλογρίτσα, εργαζόμενη στο εμπορικό τμήμα των ραδιοφωνικών σταθμών του Ομίλου είναι πρώτη της επίσημη συμμετοχή στον αγώνα των 5χλμ., στα πλαίσια του Μαραθωνίου: «Γενικά μου αρέσει να αθλούμαι είχα προσπαθήσει και άλλες χρονιές να πάρω μέρος στον Μαραθώνιο, αλλά δεν προλάβαινα τις ημερομηνίες. Δεν τρέχω πολλά χιλιόμετρα με ενδιαφέρει το 5άρι και επειδή κλείνει πολύ γρήγορα και ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι μικρός δεν προλάβαινα να λάβω μέρος. Εφέτος με την 24MEDIA, ευτυχώς, μου δίνεται η δυνατότητα και χαίρομαι πάρα πολύ γι΄αυτό».

Η Νικολέτα Τσιλιβαράκου, ανήκει και αυτή στο εμπορικό τμήμα του Ομίλου και θα είναι και η δική της πρώτη συμμετοχή, στο 5άρι: «Θα λάβω μέρος στα 5χλμ. και πραγματικά θέλω να ζήσω πολύ αυτήν την εμπειρία. Ήθελα να πάρω μέρος στο συγκεκριμένο αγώνα, γιατί μ΄αρέσει η ομαδικότητα, το κλίμα όλο αυτό το γεγονός, όπως το έχω δει θέλω και να το ζήσω».

Ο Γιάννης Μπαϊρακτάρης εκπροσωπεί το «ισχυρό» φύλο και τους αθλητικούς συντάκτες, συμμετέχοντας και αυτός στα 5χλμ, αν και ήταν για το 10άρι: « Ειναι η 2η φορά, που μετέχω στην πιο μικρή διαδρομή. Ήθελα να λάβω μέρος στο 10άρι, αλλά το φοβήθηκα, αν και το 5άρι το θεωρώ εύκολο να βγεί, για κάποιον που τρέχει όλη ημέρα...Θέλω να ζήσω την εμπειρία, να μπαίνω στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Μου έχουν πει πόσο συγκινητικό είναι. Εφ’όσον δεν είμαστε αθλητές, αλλά αθλητικοί συντάκτες είναι μια καλή ευκαιρία να νοιώσουμε ότι και οι αθλητές».

Η Μαριλένα Μπάτη, εκπρόσωπος και αυτή του εμπορικού τμήματος του Ομίλου, αλλά στο 10άρι: «Έχω τρέξει στα 5χλμ. τόσο του Μαραθωνίου όσο και του Ημιμαραθωνίου και αποφάσισα τώρα να τρέξω στα 10χλμ. με στόχο να τερματίσω και να κάνω έναν καλό ατομικό χρόνο».

Η Μαρίνα Χατζηδημητρίου, εργάζεται στην ομάδα περιεχομένου του ομίλου και τρέχει για 2η φορά: «Πριν 2-3 χρόνια είχα συμμετάσχει στα 5χλμ. και εφέτος με μια φίλη μου, η οποία θα τρέχει και αυτή θα πάρω τρέξω στα 10. Θα μου πείτε γιατί στο Μαραθώνιο; Πρόκειται για μια συλλογική ενέργεια και επειδή είχα την εμπειρία είπα να δοκιμάσω την αντοχή μου και να το πάω λίγο παραπέρα. Είναι μια πολύ καλή ενέργεια της εταιρείας, είναι και συλλογικός σκοπός είναι σαν να έχουμε όλοι ένα κοινό σκοπό. Μας βοηθάει να έχουμε και καλή φυσική κατάσταση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ