ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Εσύ θα πάρεις μέρος; Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας

Εσύ θα πάρεις μέρος; Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας

Συνεχίζεται η περίοδος εγγραφών της διοργάνωσης του 6ου ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο της Αθήνας στις 19 Μαρτίου 2017, και αναμένεται να υποδεχθεί πάνω από 20.000 δρομείς όλων των ηλικιών!

Επειδή τα όρια συμμετοχής αναμένεται να συμπληρωθούν σύντομα, τόσο στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο, όσο και στους Αγώνες 5χλμ & 3χλμ, επίλεξε τον αγώνα που σου ταιριάζει και πάρε μέρος στη μεγαλύτερη γιορτή στο κέντρο της Αθήνας.

Κλείσε θέση στο μεγάλο ραντεβού δηλώνοντας άμεσα συμμετοχή, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, www.athinahalfmarathon.gr!

Εσύ θα πάρεις μέρος; Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας

Η HALF MARATHON EXPO ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ & ΑΛΛΑΖΕΙ

Με το ενδιαφέρον συμμετοχής και προσέλευσης στο εκθεσιακό γεγονός της άνοιξης να αυξάνεται ραγδαία, και ακολουθώντας τα επιτυχημένα βήματα της EXPO του Μαραθωνίου Αθήνας, η HALF MARATHON EXPO μετακομίζει και σας περιμένει ανανεωμένη!
Από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου 2017 θα μας βρείτε στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO ΜΑΡΟΥΣΙ,ενώ στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσει και το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης από όπου όλοι οι ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ δρομείς για τους αγώνες της διοργάνωσης θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους και το υλικό του αγώνα.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ Η ERGO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Για 6η συνεχή χρονιά, ο Ημιμαραθώνιος Αθήναςδιοργανώνεται από το ΣΕΓΑΣ και το Δήμο Αθηναίων, με συνδιοργανώτρια αρχή την Περιφέρεια Αττικής και με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Ακολουθώντας τα πετυχημένα βήματα του Μαραθωνίου Αθήνας, ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας αλλάζει επίπεδο, και αποκτά πλέον Μεγάλο Χορηγό την ασφαλιστική εταιρεία ERGO, μία από τις κυρίαρχες ασφαλιστικές δυνάμεις στην ελληνική αγορά.

Τα τελευταία χρόνια, η ERGO στηρίζει σε σταθερή βάση όλες τις δρομικές διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ(Μαραθώνιος & Ημιμαραθώνιος Αθήνας, Run Greece) και καλύπτει περίπου 90,000 δρομείς, μέσα από την παροχή και την προσφορά των ασφαλιστικών υπηρεσιών της, προστατεύοντάς τους από τον κίνδυνο ατυχήματος κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και τη γενικότερη διοργάνωση ως προς την αστική της ευθύνη.

Από φέτος η ERGO εισέρχεται με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση προσφοράς και υποστήριξης στη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας και γίνεται ο Μεγάλος Χορηγός του αγώναπροσδίδοντάς του επιπλέον ενέργεια και δυναμική!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ T-SHIRT ΤΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 2017. ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ!

Έχετε ήδη εγγραφεί σε έναν από τους Αγώνες Δρόμου του 6ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας;Εάν έχετε επιλέξει το Βασικό Επίπεδο Εγγραφής, σας καλούμε να αναβαθμίσετε τώρα την εγγραφή σας στο Ενισχυμένο Επίπεδο, το οποίο περιλαμβάνει και το επίσημο t-shirt της διοργάνωσης, αποκλειστικά σχεδιασμένο από την adidas, και το οποίο παρουσιάζεται εδώ για πρώτη φορά!

Εσύ θα πάρεις μέρος; Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η διαθεσιμότητα για το συγκεκριμένο t-shirt είναι περιορισμένη καθώς παράγεται σε συγκεκριμένο αριθμό τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο σχέδιό του. Μη χάσετε λοιπόν την ευκαιρία, και αναβαθμίστε τώρα την εγγραφή σας ώστε να εξασφαλίσετε το t-shirtπου θα τραβήξει τα βλέμματα της δρομικής και μη κοινότητας το Μάρτιο!

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μας στο [email protected]και μάθετε περισσότερα.

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Διανύουμε αισίως την ΠΕΜΠΤΗ χρονιά διεξαγωγής της πετυχημένης σειράς αγώνων RUN GREECE!Από το 2013, ακολουθώντας την επιτυχημένη πορεία του Μαραθωνίου και του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, το RUN GREECE μας ταξιδεύει σε πόλεις της περιφέρειας με πλούσια ιστορία και ιδιαίτερη φυσική ομορφιά. Από φέτος οι πόλεις των δρομικών αγώνων RUN GREECE γίνονται 7, με την προσθήκηστον δρομικό μας χάρτη της πανέμορφης Ρόδου.

Το πρώτο ραντεβού για φέτος θα δοθεί στη Λάρισα, στις 26/3, με τις εγγραφές να έχουν ήδη ξεκινήσει δυναμικά.

Για δήλωση συμμετοχής και για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.run-greece.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ