ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Έγιναν τα εγκαίνια της Half Marathon & Sports Show expo

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2017 / ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ HALF MARATHON EXPO (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2017 / ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ HALF MARATHON EXPO (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με τους Ράνια Ρεμπούλη, Αναστασία Καρακατσάνη και Κώστα Γκελαούζο να κόβουν την κορδέλα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της μεγάλης έκθεσης του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας.

Η Ράνια Ρεμπούλη, η Αναστασία Καρακατσάνη και ο Κώστας Γκελαούζος έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων της Half Marathon & Sports Show expo, της μεγάλης έκθεσης του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας που άνοιξε τις πύλες της στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO Maroussi (Λεωφόρος Κηφισίας 39, 15123 Μαρούσι).

Μαζί τους ήταν ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος και ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 6ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας που θα γίνει την Κυριακή 19 Μαρτίου, Παναγιώτης Δημάκος.

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών Δήμου Αθηναίων και Περιφέρειας Αττικής, αλλά και του Μεγάλου Χορηγού, της Ασφαλιστικής Εταιρείας ERGO

Ρεμπούλη και Γκελαούζος θα πάρουν μέρος στον Ημιμαραθώνιο και θέλουν να διατηρήσουν τον τίτλο του Πρωταθλητή που κατέκτησαν πέρσι και στον φετινό αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ημιμαραθωνίου.

"Είμαι πολύ χαρούμενη για τον αγώνα της Κυριακής. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να κρατήσω τον περσινό μου τίτλο. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους δρομείς και να γίνει ένας σπουδαίος αγώνας", είπε η Ράνια Ρεμπούλη, ενώ ο Κώστας Γκελαούζος τόνισε: "Πιστεύω ότι θα είναι ένας σπουδαίος αγώνας και μακάρι να τα πάω καλά. Είμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω να τα καταφέρω και την Κυριακή".

Η Αναστασία Καρακατσάνη, που θα τρέξει στα 5χλμ είπε: "Ο αγώνας της Κυριακής είναι ένα τεστ για μένα. Θέλω να καλέσω όλους τους Αθηναίους να βγουν στους δρόμους και να στηρίξουν τους δρομείς, ώστε ο Ημιμαραθώνιος να μεταβληθεί σε μία μεγάλη γιορτή για την Αθήνα".

Στη Half Marathon & Sports Show Expo οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν είδη αθλητικής ένδυσης και υπόδησης, αθλητικά είδη, εξοπλισμό, αντίστοιχα αξεσουάρ και όργανα γυμναστικής. Από τη Half Marathon & Sports Show Expo δεν θα λείψει και ο κόσμος των γυμναστηρίων, της αθλητικής διατροφής (συμπληρώματα, superfoods) και των αναζωογονητικών ποτών. Όπως πάντα, οι εγγεγραμμένοι δρομείς του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας και των παράλληλων αγώνων θα μπορούν να παραλάβουν από την έκθεση το πακέτο συμμετοχής τους, καθώς από τις 16 – 18 Μαρτίου θα λειτουργεί και το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης.

Ωράριο Λειτουργίας Έκθεσης:

Πέμπτη 16/03: 13:00 – 20:00

Παρασκευή 17/03: 10:00 – 20:00

Σάββατο 18/03: 10:00 – 20:00

Κυριακή 19/03: 10:00 – 20:00

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της Half Marathon & Sports Show Expo προσφέρεται δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία της διοργάνωσης από το σταθμό Νερατζιώτισσα προς το εκθεσιακό κέντρο HELEXPO Μαρούσι και το αντίστροφο. Παράλληλα, διατίθεται δωρεάν parking 2.000 θέσεων στο Εμπορικό Κέντρο Avenue, το οποίο βρίσκεται δίπλα από το εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο HELEXPO Μαρούσι.

Το Κέντρο Εγγραφών του Ημιμαραθωνίου θα είναι ανοικτό για το κοινό τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017: 13.00 – 20.00

Παρασκευή 17 & Σάββατο 18 Μαρτίου 2017: 10.00 – 20.00

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ