ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Αυλαία για τον 3ο Ημιμαραθώνιο Κρήτης

Αυλαία για τον 3ο Ημιμαραθώνιο Κρήτης

Με συμμετοχές-ρεκόρ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, για τρίτη συνεχή χρονιά, η σημαντικότερη διοργάνωση δρομικού χαρακτήρα της φιλόξενης και όμορφης Κρήτης.

H Stoiximan βρέθηκε στο πλευρό του 3ου Ημιμαραθώνιου Κρήτης ως Μεγάλος Χορηγός. Τόπος διεξαγωγής του αγώνα ήταν το Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, με διοργανωτή τον Αθλητικό Σύλλογο Υγείας Αρκαλοχωρίου και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο 3ος Ημιμαραθώνιος Κρήτης προσέλκυσε περισσότερους από 4.000 ερασιτέχνες και επαγγελματίες δρομείς από κάθε σημείο της Ελλάδας και από χώρες του εξωτερικού, όπως και κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, ξεπερνώντας σε συμμετοχές κάθε προηγούμενη διοργάνωση, γεγονός που αποδεικνύει την προοδευτική εδραίωση του θεσμού ανάμεσα στις κορυφαίες μαζικές αθλητικές διοργανώσεις στην Ελλάδα.

Αυλαία για τον 3ο Ημιμαραθώνιο Κρήτης

Η Stoiximan, ως Μεγάλος Χορηγός του 3ου Ημιμαραθωνίου Κρήτης, στο πλαίσιο της χορηγικής ενίσχυσης της διοργάνωσης, παρουσιάστηκε με τη δική της ομάδα, τη Stoiximan Running Team, με δεκάδες μέλη, ανάμεσα στα οποία οι αθλητές μεγάλων αποστάσεων Ράνια Ρεμπούλη και Χρήστος Καλλία, που η Stoiximan ήδη στηρίζει χορηγικά και οι οποίοι κατάφεραν να βρεθούν στις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Καλλίας τερμάτισε πρώτος στα 5 χλμ Ανδρών, κάνοντας ρεκόρ διοργάνωσης με χρόνο 15’ 50’’, ενώ η Ράνια Ρεμπούλη βρέθηκε αντίστοιχα στην πρώτη θέση στην κατηγορία 5 χλμ. Γυναικών κάνοντας εξίσου ρεκόρ διοργάνωσης με χρόνο 19’ 14’’. Σημαντική στιγμή της αθλήτριας ήταν η συμμετοχή της και στον αγώνα των 21 χλμ. Γυναικών και η κατάκτηση της δεύτερης θέσης, με χρόνο 1 ώρα 26’ και 28’’.

Αυλαία για τον 3ο Ημιμαραθώνιο Κρήτης

Στο πλαίσιο του εκτεταμένου προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί, η Stoiximan σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και το Σύλλογο Όραμα Ελπίδας, πραγματοποίησε εκστρατεία ενημέρωσης για την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών και τους τρόπους συμμετοχής για τη στήριξη του έργου του οργανισμού, σε μια προσπάθεια να συνεισφέρει στην αποστολή του Συλλόγου διαδίδοντας από άκρη σε άκρη του νησιού το μήνυμα της ελπίδας για ζωή. Η ενημερωτική εκστρατεία πραγματοποιήθηκε σε όλους τους νομούς της Κρήτης και στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Stoiximan, το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως Κέντρο ενημέρωσης και δειγματοληψίας για Εθελοντές Δότες του Μυελού των Οστών από στελέχη και εθελοντές του Συλλόγου.

Αυλαία για τον 3ο Ημιμαραθώνιο Κρήτης

Σε δήλωσή του ο Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος, ανέφερε χαρακτηριστικά, «Στη Stoiximan, βρισκόμαστε δίπλα στον ελληνικό αθλητισμό, υλοποιώντας ένα εκτεταμένο πλάνο χορηγικής ενίσχυσης που αφορά τόσο αθλητές και αθλητικούς Συλλόγους, όσο και διοργανώσεις, όπως αυτή στην οποία συμμετείχαμε πρώτη φορά με πολύ μεγάλη χαρά. Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης είναι αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες αθλητικές διοργανώσεις που χαίρεται κανείς να συμμετέχει. Στη Stoiximan δίνουμε ιδιαίτερη αξία σε τέτοιες εξαιρετικές πρωτοβουλίες που καταφέρνουν να κάνουν ακόμη δυνατότερο το δρομικό κίνημα στην Ελλάδα, να συγκεντρώνουν υψηλού επιπέδου αθλητές και αθλήτριες και να ενώνουν τους ανθρώπους για καλό σκοπό, όπως αυτόν που υπηρετήσαμε για το Σύλλογο Όραμα Ελπίδας και το Κέντρο Ηλιαχτίδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ